Zoek & boek

Bekijk alle mogelijkheden
Kamperen Huren

Welkom Welkom Welkom Welkom Welkom Welkom Welkom Welkom Welkom Welkom
vorige foto volgende foto

Boek nu uw vakantie voor 2018!

Heeft u al vakantieplannen voor 2018? Wilt u kamperen of juist een accommodatie huren? Wees er op tijd! Ook voor 2018 hebben we weer een aantal aantrekkelijke korte en lange arrangementen samengesteld. Wist u ...

Vakantiecentrum De Ullingse Bergen in het Brabantse Sint Anthonis is dé vakantiestek voor mensen die willen genieten van hun welverdiende rust. Onze gasten logeren in het groen op grote kampeerplaatsen waar voldoende ruimte is voor privacy, zonder dat de gezelligheid die bij kamperen hoort verloren gaat.

Vooral gezinnen met kinderen tot een jaar of tien, senioren, wandelaars, fietsfanaten en natuurliefhebbers mogen wij tot onze gewaardeerde gasten rekenen. Op De Ullingse Bergen gaat het om recreëren in de natuur, waarbij rust en ruimte het uitgangspunt zijn. Onze slogan ‘Kom luisteren naar de stilte…’ brengt u bij ons dagelijks in de praktijk.

Maak een virtuele tour over de Ullingse Bergen of bekijk de Ullingse Bergen vanuit de lucht!

Op De Ullingse Bergen is er geen animatie van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Alleen in de vakantieperiodes bieden wij u een bescheiden entertainmentaanbod (circa 1 á 2 activiteiten per dag), waaronder een gezellig knutseluurtje, de wandeling met de boswachter, onze speciale huifkartocht en af en toe wat extra pret met onze bosgast MaGniX. Onze gasten trekken er liever zelf op uit om de mooie natuur rondom te verkennen. Of ze blijven op het park, genietend van een goed boek, terwijl de kinderen zich vermaken in het verwarmde zwembad, op de tennisbanen, op het voetbalveld of in de buurt van één van de speeltoestellen die overal verspreid staan of in de binnenspeeltuin. Ook het ballenbad voor onze allerkleinsten en het spelenveld met levensgrote mens-erger-je-niet-stukken én een groot springkussen, de airtrampoline, dragen bij aan honderd procent vakantiepret.

Op onze site vindt u gedetailleerde informatie over de kampeerplaatsen, voorzieningen, faciliteiten en recreatiemogelijkheden. Klik op één van de buttons en krijg alvast het vakantiegevoel dat u bij De Ullingse Bergen elke dag mag verwachten.