Zoek & boek

Bekijk alle mogelijkheden
Kamperen Huren

Boek nu uw vakantie voor 2018!

Heeft u al vakantieplannen voor 2018? Wilt u kamperen of juist een accommodatie huren? Wees er op tijd! Ook voor 2018 hebben we weer een aantal aantrekkelijke korte en lange arrangementen samengesteld. Wist u ...
Accommodaties Accommodaties Accommodaties Accommodaties Accommodaties Accommodaties Accommodaties Accommodaties Accommodaties Accommodaties
vorige foto volgende foto


Kamperen

Op De Ullingse Bergen heeft u de keuze uit kampeerplaatsen van 100 en 150 m2. Alle plaatsen zijn voorzien van voldoende privacy, door groen rondom uw plaats. U kunt heerlijk rustig kamperen in een laantje of kamperen op een veldje. Enkele veldjes zijn voorzien van een speeltoestel waarbij u vanuit uw voortent uw spelende kinderen in de gaten kunt houden. Ook heeft u de keuze uit ‘basis- of comfortplaatsen’. Alle basisplaatsen zijn gelegen op het ‘Maisveld’ en beschikken over 10 ampère elektra.
Alle plaatsen op het ‘Grasveld’ zijn comfortplaatsen en beschikken naast 10 ampère elektra over CAI (tv-aansluiting) en rioolafvoer. Centraal op een kampeerveld of in één van de gezellige laantjes treft u, bij zowel de basis- als comfortplaatsen, een watertappunt. Wenst u liever een eigen watertappunt, 16 ampère elektra en een meer oppervlakte? Kies dan voor één van de plaatsen van maar liefst 150 m2.
De basisplaatsen 'Maisveld 130 t/m 141' beschikken naast 10 ampère elektra ook over CAI.

Rondom de receptie en bij ons restaurant De Heksenboom kunt u gratis gebruik maken van WIFI. Op alle kampeerplaatsen kunt u tegen betaling gebruik maken van draadloos internet.Verblijfsmogelijkheden
Indien u eenvoudig wenst te ‘kamperen’ kunt u gebruik maken van de gezellige Boshutten, staande bij Grasveld 26 en 39. De houten blokhut is geschikt voor 5 personen en voorzien van 2 stapelbedden (1 stapelbed is onder voorzien van een 2-persoonsbed), tafel met 5 stoelen, keukenblok (inclusief keukeninventaris) en overdekt terras met terrasmeubilair.De Boshutten zijn direct tegenover het sanitairgebouw gesitueerd, alsook direct gelegen bij een speeltuintje. De Boshutten zijn zeer geschikt om te huren in combinatie met een kampeerplaats. Voor de Boshut hoeft u alleen nog maar uw eigen slaapzak en handdoek mee te nemen om te ervaren wat kamperen is.

Luxe kamperen
Indien u liever luxer wenst te kamperen, zijn er de volgende opties:
*Direct naast elkaar, op Aardappelveld 31 en 32, zijn twee luxe 6-persoonschalets gelegen. Beide chalets zijn voorzien van 3 slaapkamers (1 slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed en TV, 1 slaapkamer met een stapelbed en 1 slaapkamer met 2 losse bedden; beide bedden in deze laatste slaapkamer kunnen opgeklapt worden om eventuele kinderbedjes te plaatsen), sanitair (wasbak, toilet en douche), keuken (inclusief combimagnetron en vaatwasser), ruime woonkamer (inclusief TV en DVD-speler) en centrale verwarming.
Een vergelijkbare accommodatie, eveneens een luxe 6-persoons chalet (genaamd Bos-chalet) is met ingang van 2017 te huur op Geitenwei 65.
 In uw tuin beschikt u ook over een loungeset en 2 heerlijke ligstoelen.
De chalets op het Aardappelveld zijn rustig, maar centraal gelegen. Beide chalets zijn ideaal voor senioren, jonge gezinnen, maar ook voor jonge gezinnen die graag samen met opa en oma op vakantie gaan! Het nieuwe chalet staande op Geitenwei 65 (Bos-chalet) is centraal gelegen, dichtbij de kampeerplaatsen en een centrale speeltuin.
 


*Ook kunt u kiezen voor de unieke 4-persoons lodge. De lodge beschikt over een woonkamer met bedstede voor 2 personen, eethoek, keuken, badkamer (met douche, toilet en wastafel) en een slaapkamer (met stapelbed). Op uw terras staat een heerlijke loungeset gereed tezamen met 2 ligstoelen. De lodge is dichtbij een speeltuintje gelegen. Een ideale mogelijkheid voor een bijzonder verblijf!

Het verhuuraanbod is nog niet compleet. Met ingang van 2017 zijn ook de volgende accomodaties nieuw:
*Verandachalet geschikt voor 5 personen: een chalet van ruim 12 meter lang, waarvan ruim 2 meter uit een overdekt terrasje bestaat. Het chalet is verder voorzien een woonkamer, eethoek, keuken (met combi-oven en vaatwasser), badkamer (met toilet, douche en wastafel) en 2 slaapkamers (1 slaapkamer met 3 losse bedden, waarvan 1 bed zich op ca. 1 meter hoogte bevindt, en 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed en een TV). Het chalet is ook voorzien van CV, ruime tuin en tuinmeubilair. Dit chalet komt te staan op Korenveld 65; een centrale plaats, dichtbij de voorzieningen.

*Luxe chalet met overdekt terras geschikt voor 6 personen: Een zeer ruim chalet (qua indeling vergelijkbaar met de huidige luxe chalets en bos-chalet) die aan de voorzijde (lange zijde van het chalet) voorzien is van een ruim overdekt terras (een terras vanaf de hoek van het chalet <woonkamer> tot de keuken; ca. 2,5 x 6 meter groot). Ideaal voor ieder weertype! Het chalet beschikt verder over een ruime woonkamer, eethoek, keuken (met vaatwasser en combi-oven), badkamer (met douche, toilet en wastafel) en 3 slaapkamers (1 slaapkamer met een stapelbed, 1 slaapkamer met 2 losse bedden en 1 slaapkamer met 2-persoonsbed en TV). Natuurlijk beschikt het chalet over een CV, ruime tuin en tuinmeubilair. Dit chalet komt te staan op Korenveld 60; een plaats direct bij de entree van de camping en daarmee dichtbij de kampeerplaatsen en voorzieningen.

Om een idee te krijgen van alle verhuuraccommodaties verwijzen wij u graag naar het fotoboek. Helaas moet u het voor wat betreft de nieuwe accommodaties nog even doen met een sfeerimpressie, gezien deze accommodaties op dit moment in aanbouw zijn.

Voor alle accommodaties linnenpakketten, handdoeken, kinderstoelen kinderbedjes tegen betaling te huur.


Jaarplaatsen

Op "De Ullingse Bergen" zijn 2 gedeeltes van het park gereserveerd voor stacaravans en chalets / mobiele bungalows.
Heeft u behoefte aan een tweede thuis in een mooie omgeving dan bieden wij u die mogelijkheid. Al onze jaarplaatsen zijn ruim opgezet (150 m² - 350 m²) en voorzien van gas, elektra, water, CAI, WIFI en riolering.