Zoek & boek

Bekijk alle mogelijkheden
Kamperen Huren

Boek nu uw vakantie voor 2018!

Heeft u al vakantieplannen voor 2018? Wilt u kamperen of juist een accommodatie huren? Wees er op tijd! Ook voor 2018 hebben we weer een aantal aantrekkelijke korte en lange arrangementen samengesteld. Wist u ...
Faciliteiten Faciliteiten
vorige foto volgende foto

"Spelende kinderen hebben op ons terrein voorrang". De Ullingse Bergen is een fijne overzichtelijke camping voor ouders met jonge kinderen. Dicht bij de tent of caravan is er voor de ondernemende peuters een zandbak of speeltoestelletje te vinden. Vanuit uw luie stoel houdt u zo zicht op uw spelende peuter. Een uitgebreide speeltuin is te vinden bij de centrale voorzieningen. Hier kunnen uw kinderen urenlang ongestoord spelen, klimmen en klauteren.

Heerlijk ravotten en droogzwemmen in het ballenbad. Als het buiten wat minder is, kunnen de kinderen in de "ballentent" lekker droog spelen. Dit is een overdekte ruimte met een ballenbad, bouwblokken en ‘kinderkeuken’ voor kinderen tot 6 jaar. Bij zowel mooi als slecht weer kunnen de kinderen zich uitgebreid vermaken in de Binnenspeeltuin met groot speeltoestel waar uitgebreid gespeeld kan worden door te klimmen, te klauteren en te glijden.

Echt zwemmen kan in het verwarmde buitenzwembad. Voor de allerkleinsten is er een apart peuter- en kleuterbad met speeltjes. Om te voorkomen dat zij in een onbewaakt ogenblik wegglippen hebben wij er een veilig hek omheen gezet. Voor de ouders hebben wij heerlijke ligbedden staan. Het is toch vakantie, nietwaar?

Mens-erger-je-niet is een leuk spel dat u buiten in het groot kunt spelen. Verder hoeft u zich op ons terrein ook niet te ergeren, daar iedereen de huisregels respecteert. Op het spelenveld heeft u samen met uw kinderen tevens de mogelijkheid om even heerlijk te springen op het grote luchtkussen, de airtrampoline.

Zin in een sportief uurtje? Ook dat is op diverse manieren mogelijk op De Ullingse Bergen. Wat dacht u van tennis, jeu-de-boules of voetbal op ons voetbalveld.

De kantine wordt door ons beschouwd als ‘de huiskamer’ van de gasten. U kunt er gezellig zitten lezen, tv kijken, biljarten, een praatje maken of een kaartje leggen. Er is geen consumptiedwang, wel is er van alles verkrijgbaar als snoep, diverse drankjes, frites, snacks, hapjes, ijs etc. Verder vindt u hier de mini-bibliotheek en de mini-spel-o-theek (gezelschapsspelletjes te leen). Bij het zwembadterras treft u onze snackbar. Hier kunt u heerlijke frites en snacks verkrijgen (ook om mee te nemen). De kantine en snackbar is geopend tijdens de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en ca. 6 weken zomervakantie

Op De Ullingse Bergen is culinaire verwennerij zeer zeker mogelijk. In ons restaurant, De Heksenboom kunt u terecht voor diverse, heerlijke gerechten, variërend van een snelle lunch tot een meer-gangen-diner. Uw kinderen kunnen zelfs genieten van één van de heerlijke kindergerechten of pannenkoeken. Terwijl u geniet van uw diner vermaken de kinderen zich uitstekend in de buitenspeeltuin of in de kinderspeelkamer (binnen).

Op de camping zijn 2 comfortabele sanitairgebouwen aanwezig. Één toiletgebouw is gelegen bij het ‘Grasveld’ en de ander bij het ‘Maisveld’. Beide sanitairgebouwen zijn voorzien van toiletten, douches, wascabines, babybadkamer en een chemisch toilet. Wij doen ons uiterste best om deze sanitairgebouwen gedurende uw vakantie heerlijk schoon en fris te houden.

Op de camping is geen winkel aanwezig. Wel zijn de ochtendkrant, campinggas en verse broodjes verkrijgbaar in de receptie. Twee grote supermarkten, met ruime openingstijden, zijn op slechts 1 kilometer afstand (in Sint Anthonis) gelegen.