Zoek & boek

Bekijk alle mogelijkheden
Kamperen Huren

Boek nu uw vakantie voor 2018!

Heeft u al vakantieplannen voor 2018? Wilt u kamperen of juist een accommodatie huren? Wees er op tijd! Ook voor 2018 hebben we weer een aantal aantrekkelijke korte en lange arrangementen samengesteld. Wist u ...
Nieuws Nieuws Nieuws Nieuws Nieuws Nieuws Nieuws Nieuws Nieuws Nieuws
vorige foto volgende foto

Boek nu uw vakantie voor 2018!
Heeft u al vakantieplannen voor 2018? Wilt u kamperen of juist een accommodatie huren? Wees er op tijd!
Ook voor 2018 hebben we weer een aantal aantrekkelijke korte en lange arrangementen samengesteld.

Wist u dat u ook in de wintermaanden van harte welkom bent voor het bezichtingen van de camping? Op deze wijze kunt u uw favoriete kampeerplaats of accommodatie uitzoeken. Ook in de wintermaanden staan wij u graag te woord! U kunt dagelijks gebruik maken van de intercom, waarna één van onze medewerkers u graag van de gewenste informatie voorziet.

Graag tot ziens!

Nieuw in 2017: extra verhuuraccommodaties

Met ingang van 2017 zijn er extra verhuuraccommodaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van:
*Verandachalet geschikt voor 5 personen: Chalet van ruim 12 meter lang, waarvan ruim 2 meter uit een overdekt terrasje bestaat. Het chalet is verder voorzien een woonkamer, eethoek, keuken (met combi-oven en vaatwasser), badkamer (met toilet, douche en wastafel) en 2 slaapkamers (1 slaapkamer met 3 losse bedden, waarvan 1 bed zich op ca. 1 meter hoogte bevindt, en 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed en een TV). Het chalet is ook voorzien van CV, ruime tuin en tuinmeubilair. Dit chalet komt te staan op Korenveld 65. Deze verandachalet is al te boeken vanaf € 67,50 per nacht!

*Luxe chalet met overdekt terras geschikt voor 6 personen: Een zeer ruim chalet (qua indeling vergelijkbaar met de huidige luxe chalets en bos-chalet) die aan de voorzijde (lange zijde van het chalet) voorzien is van een ruim overdekt terras (een terras vanaf de hoek van het chalet <woonkamer> tot de keuken; ca. 2,5 x 6 meter groot). Ideaal voor ieder weertype! Het chalet beschikt verder over een ruime woonkamer, eethoek, keuken (met vaatwasser en combi-oven), badkamer (met douche, toilet en wastafel) en 3 slaapkamers (1 slaapkamer met een stapelbed, 1 slaapkamer met 2 losse bedden en 1 slaapkamer met 2-persoonsbed en TV). Natuurlijk beschikt het chalet over een CV, ruime tuin en tuinmeubilair. Dit chalet komt te staan op Korenveld 60. Het luxe chalet is te huur vanaf € 79,50 per nacht. 

*Bos-chalet geschikt voor 6 personen: ruim chalet, staande op Geitenwei 65. Het chalet is qua indeling bijna geheel vergelijkbaar met de huidige luxe chalets, echter is de accommodatie nog net iets groter (iets langer en breder). Het chalet beschikt over een ruime woonkamer, eethoek, keuken (met vaatwasser en combi-oven), badkamer (met toilet, douche en wasbak) en 3 slaapkamers (slaapkamer met stapelbed, slaapkamer met 2 losse bedden en een slaapkamer met een 2-persoonsbed en TV). Het chalet beschikt over een CV, ruime tuin en tuinmeubilair. Dit chalet is te huur vanaf € 72,50 per nacht.

Boek nu de nieuwe accommodaties!


Nieuw in 2016: Binnenspeeltuin

Nieuw: binnenspeeltuin!
Op vrijdag 22 april jl. is de nieuwe binnenspeeltuin geopend. De MaGniX speelzaal is omgetoverd tot waar klim-, klauter- en glijparadijs. Wie wil daar nou niet spelen? De perfecte speellocatie voor jong en oud met goed én slecht weer!
 


3 ANWB Leukste Uittips 2016 om de hoek
De ANWB heeft de leukste uittips per provincie 2016 bekend gemaakt.
Vanuit De Ullingse Bergen (gelegen op de grens van 3 provincies) kunt u, op korte reisafstand, maar liefst kennis maken met 3 prijswinnaars:
-Brabant: Boerenbondsmuseum in Gemert
-Gelderland: Maisdoolhof Malden
-Limburg: Kasteeltuinen Arcen
Leuke uittips tijdens uw vakantie voor jong en oud!

Prijswinnaars van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs!

Vakantiecentrum De Ullingse Bergen blijft vernieuwen!
Vakantiecentrum De Ullingse Bergen probeert ieder jaar zijn kwaliteit te verbeteren door zaken te renoveren, te bouwen, toe te voegen, aan te leggen etc.
Zo hebben zich in de afgelopen jaren de volgende vernieuwingen voorgedaan: 
*2008: draadloos internet: voortaan nog meer kampeergemak int Sint Anthonis. U kunt  vanaf iedere kampeerplaats inloggen op uw eigen laptop. Nieuw speeltoestel airtrampoline: alle kinderen, maar ook ouders en grootouders kunnen zich voortaan (nog meer) vermaken op de airtrampoline; een grote luchtkussen, geschikt voor jong en oud.
*2009: renovatie sanitairgebouw Grasveld: alle douche- en toiletruimtes in het sanitairgebouw op het Grasveld zijn geheel gerenoveerd. Alle douches zijn voorzien van thermostatische kranen waardoor u uw eigen temperatuur kunt bepalen terwijl u gaat douchen. Speciaal voor de kinderen zijn er voortaan verlaagde wastafels aanwezig.
*2010: verhuur van Quattrocycles: tijdens uw vakantie kunt u één van de vier Quattrocycles (familiefietsen geschikt voor 7 personen) huren en genieten van een mooie tocht door de omgeving van De Ullingse Bergen. Vernieuwd restaurant: het restaurant, De Heksenboom, is geheel verbouwd en vernieuwd. Het vernieuwde restaurant beschikt over 3 verschillende zalen waar u geniet van een heerlijke lunch, diner of 'zomaar' een kop koffie. Terwijl u uitgebreid van uw gerecht geniet, spelen de kinderen in de speeltuin of in de kinderspeelkamer.
*2011: renovatie zwembad: niet alleen de techniek van het zwembad is onder handen genomen, maar ook de bassins, paddenstoelen en glijbaan! Ze zien er weer uit als nieuw! 
*2012: amperageverhoging kampeerplaatsen: alle kampeerplaatsen zijn met ingang van 2012 voorzien van 10 ampere elektra. Alle grote kampeerplaatsen, van 150 m2, beschikken in 2012 over 16 ampere elektra. Met ingang van april 2012 verhuurt De Ullingse Bergen twee geheel nieuwe 6-persoonschalets, alsook een 4-persoonslodge. Opnieuw is ook in 2012 de techniek (een ander deel van het techniek als in 2011) van het zwembad onder handen genomen.
*2013: De techniek van het zwembad is vervangen. In de winter van 2013-2014 zal het draadloos internetsyteem (deels) vervangen en up to date gemaakt worden.
*2014: Wifi: het aanwezige 'draadloos internet systeem' is geupgrade, waardoor niet alleen de verbinding stabieler is, maar e.e.a. ook sneller functioneert. Nieuwe verblijfsaccommodatie: 5-persoons Boshutten: de oude 2 blokhutten zijn vervangen door gezellige 5-persoonsboshutten. Deze hutten zijn voorzien zijn van een stapelbed, 2-persoonsbed met hierboven een 1-persoonsbed, keukenblok, tafel met 5 stoelen en een gezellige veranda waar u 's avonds nog een heerlijk glas wijnt onder kunt drinken. Waterkranen: Uit de enquetes is gebleken dat niet iedereen op een juiste wijze gebruik kan maken van de waterkranen. De waterkranen zijn bewust op deze hoogte gemaakt, zodat er op een verantwoordelijke wijze met water omgegaan wordt. De kranen in de laantjes zijn echter vanaf 2014 naar een lagere hoogte gebracht worden. Slechts de (centrale) waterkranen op de velden zullen 'hoger' blijven. Snoeien: alle kampeerplaatsen zijn gesnoeid, zodat iedereen in 2014 ook weer met een bruin teintje naar huis mag. Natuurlijk blijft er voldoende groen over, maar een straaltje zonlicht zult u ook zeker op kunnen pikken.
*2015: SNOEIEN: Alle kampeerplaatsen zijn gecontroleerd op groen; waar nodig zijn de plaatsen (bij)gesnoeid. ZWEMBAD: Het zwembad is voorzien van onderwaterverlichting, nieuwe bestrating, nieuwe beplanting en nieuw hekwerk. Zo wordt het vanaf 2015 nog gezelliger om er te zwemmen of te zonnen! VOETBALVELD: het 'oude' voetbalveld is aangepakt en in ere hersteld. Het 'oude' beachvoetbalveld is omgetoverd tot gras voetbalveld, zodat er komend seizoen weer veel gevoetbald kan worden door jong en oud. WASSERETTE: Ook is de wasserette voorzien van nieuwe wasmachines en drogers. Tijdens je vakantie kun je dus dagelijks je wasjes (blijven)draaien. DRAINAGE: De zandbak (en de ruimte hier omheen) op één van de veldjes op het Maisveld (nummer 129 t/m 141) is voorzien van drainage, zodat water voortaan nog beter en sneller wegloopt. HUURTENTEN: Tot slot worden er in de periode van juni t/m september op Grasveld 15 en 25 huurtenten geplaatst, zodat je vanaf 2015, naast een Boshut, Lodge of Chalet, ook een tent kunt huren op Vakantiecentrum De Ullingse Bergen.
*2016: SNOEIEN: ook komende winter worden alle kampeerplaatsen waar nodig weer bijgesnoeid. RECEPTIE: de receptie krijgt een metamorfose en wordt geheel vernieuwd. CAI: ons zenderaanbod wordt uitgebreid en omgebouwd van analoog naar digitaal. Voortaan heeft u een nog scherper beeld en meer tv-kanalen (uw TV dient voorzien te zijn van een DVB-T tuner. Heeft u dit niet? Geen probleem! Dan kunt u tegen een kleine vergoeding een receiver bij ons lenen en ontvangt u toch perfect alle TV- en radiozenders). MAISVELD 129 t/m 141: dit gezellige kampeerveld is reeds opnieuw geëgaliseerd, waardoor het water voortaan nog beter wordt afgevoerd. BINNENSPEELTUIN: de Speelzaal wordt omgebouwd tot binnenspeeltuin waar de kinderen, weer of geen weer, uitgebreid kunnen klimmen, klauteren en glijden!
*2017: ENTREE: de entree van de camping is vernieuwd met nieuw straatwerk. ZWEMBAD: alle zwembaden zijn voorzien van een nieuw 'binnenbad'. NIEUWE VERHUURACCOMMODATIES: vanaf 2017 zijn er extra verhuuraccommodaties; een 6-persoons bos-chalet, een 5-persoons verandachalet en een 6-persoons luxe chalet met overdekt terras. NIEUWE SPEELTOESTELLEN: op 3 veldjes, alsook bij de centrale speeltuin bij het zwembad, zijn nieuwe speeltoestellen geplaatst waardoor er nog meer gespeeld kan worden. 

GPS Wandeltochten in Sint Anthonis

Maakt u graag een GPS wandeltocht? Ga naar www.gpswalking.nl en maak een keuze uit één van de vele wandeltochten. Langs Cambiance De Ullingse Bergen loopt ook één van de tochten, genaamd 'St. Anthonis'. Dit betreft een route van 19 km. Download de tocht op bovengenoemde website.


KOM LUISTEREN NAAR DE STILTE....

Waar vindt u in Nederland nog die unieke stilte? Wilt u ook heerlijk genieten van de rust, de stilte en de natuur. Dat kan op Vakantiecentrum De Ullingse Bergen.
Comfortabel kamperen tussen de natuur en in de stilte!

Boek snel een kampeerplaats via internet (www.ullingsebergen.nl) of via e-mail (info@ullingsebergen.nl). Ook telefonisch reserveren is natuurlijk mogelijk, waarbij onze medewerkers u zullen voorzien van alle informatie, tel. 0485-388566.

Graag tot ziens op Vakantiecentrum De Ullingse Bergen.


De Ullingse Bergen in de sneeuw

In de laatste winterperiodes is er veel sneeuw gevallen in Sint Anthonis. Zo ook op Vakantiecentrum De Ullingse Bergen. De sneeuw zorgt voor veel pret, maar ook voor veel mooie plaatjes. Kijk in het fotoboek voor mooie, witte foto's van De Ullingse Bergen.