Zoek & boek

Bekijk alle mogelijkheden
Kamperen Huren

Boek nu uw vakantie voor 2018!

Heeft u al vakantieplannen voor 2018? Wilt u kamperen of juist een accommodatie huren? Wees er op tijd! Ook voor 2018 hebben we weer een aantal aantrekkelijke korte en lange arrangementen samengesteld. Wist u ...
Omgeving Omgeving Omgeving Omgeving Omgeving Omgeving Omgeving Omgeving Omgeving Omgeving
vorige foto volgende foto

Grenzend aan vakantiecentrum De Ullingse Bergen ligt het ca. 1000 ha. grote "Sint Anthonisbos" (S.B.B.) met heidevelden, zandverstuivingen en natuurreservaten.


U kunt op uw eigen of gehuurde fietsen heerlijk toeren door het bos en over de heide. U treft op uw zwerftocht wellicht de kudde van 100 kempische heideschapen, want de 'belhamel' verraadt met zijn rinkelend geluid voortdurend de graasplek.
Op een ander moment kunt u oog in oog komen te staan met een groep schotse hooglanders met hun indrukwekkende horens.


Onder leiding van de boswachter leert u het geluid van de verschillende vogels onderscheiden en wordt u gewezen op speciale struiken en bomen.

In de omgeving van Sint Anthonis lopen diverse routes van het landelijke fietsknooppuntensysteem.

In de directe omgeving van De Ullingse Bergen zijn diverse dierentuinen en attractieparken te vinden. Wat dacht u van ‘Zoo Parc Overloon’, ‘Toverland’, ‘Hemelrijk’ of ‘Dierenrijk Europa’?
Wilt u graag een dagje terug in de tijd, dan is een bezoekje aan het ‘Oorlogsmuseum’ wellicht iets voor u.

Sint Anthonis ligt te midden van mooie, grote en oude steden als Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven, Venlo en Roermond. Heerlijk om een dagje te shoppen of cultuur te snuiven.

Jaarlijks vindt in Nijmegen de Nationale Wandelvierdaagse plaats. Vier dagen lang wandelen duizenden sportievelingen tientallen tot honderden kilometers af. De mooie stad Nijmegen is zo’n 30 km verwijderd van De Ullingse Bergen. Ook de sportieve wandelaar vindt op De Ullingse Bergen een onderkomen om tijdens dit evenement geheel tot rust te komen.