Zoek & boek

Bekijk alle mogelijkheden
Kamperen Huren

Boek nu uw vakantie voor 2018!

Heeft u al vakantieplannen voor 2018? Wilt u kamperen of juist een accommodatie huren? Wees er op tijd! Ook voor 2018 hebben we weer een aantal aantrekkelijke korte en lange arrangementen samengesteld. Wist u ...
Te koop Te koop Te koop Te koop
vorige foto volgende foto

L-vormig chalet te koop temidden van de bossen
L-vormig chalet te koop in de bossen
€ 9.250,-
Ruim L-vormig chalet te koop. Het chalet is gelegen direct tegen de Staatsbossen. Het chalet is voorzien van een ruime woonkamer en vernieuwde L-vormige keuken, ruime badkamer met wc, toilet en douche en 1 ruime slaapkamer met inbouwkasten en airco. Het gehele chalet is voorzien van centrale verwarming.
Permanente bewoning is niet toegestaan.
Starline 900 x 360
€ 6.000,-
Keurig onderhouden chalet te koop. Het chalet beschikt over een ruime woonkamer, eethoek, keuken, badkamer (met toilet, wastafel en douche) en 2 slaapkamers. Eén slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed en één slaapkamer momenteel met 1 éénpersoonsbed. Deze slaapkamer biedt ook gelegenheid voor het plaatsen van een stapelbed. 
Het chalet mag geplaatst worden op een plaats naar wens (op basis van beschikbaarheid). 
Mooi chalet gelegen op rustige en ruime hoekplaats
Arcabo Orlando
N.O.T.K.
Mooi chalet te koop afkomstig uit 2006. Chalet voorzien van 2 slaapkamers (één slaapkamer met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden), badkamer (met douche en toilet), keuken en ruime woonkamer.
Tevens is het chalet voorzien van dubbel glas. Het chalet is gelegen op het 'Aardappelveld' op een ruime, maar rustige hoekplaats.

Permanente bewoning is niet toegestaan.
L-vormig chalet met uitzicht op de Staatsbossen
L-vormig chalet te koop met uitzicht op de Staatsbossen
€ 14.950,-
L-vormig chalet te koop, waarbij u vanuit de woonkamer en tuin direct uitzicht heeft op de Staatsbossen. Het chalet is voorzien van een ruime woonkamer, eethoek, afgescheiden L-vormige keuken, badkamer (met wastafel, toilet, douche en wasmachine-aansluiting) en 3 slaapkamers.
Het chalet is centraal (dichtbij de centrale voorzieningen als o.a. het zwembad, snackbar en speeltuin), maar toch rustig, temidden van groen, gelegen. Het chalet is voorzien van centrale verwarming.
Permanente/tijdelijke bewoning is niet toegestaan.
Likon Pelikaan L-vormig chalet op rustige hoekplaats
Likon Pelikaan L-vorm
€ 30.000,-
Ruim L-vormig chalet te koop (bouwjaar 1999) gelegen op rustige hoekplaats. Het chalet is voorzien van een ruime slaapkamer met kastenwand en terrasdeuren, badkamer met toilet, wastafel, douche en wasmachine-aansluting en zeer ruime woonkamer met keuken en terrasdeuren. In de woonkamer is gelegenheid tot het creeeren van een 2e slaapkamer.
De tuin is voorzien van een schuur en verhoogd terras.
Mooi chalet te koop op rustig gelegen plaats
Nijbo 900
€ 7.500,-

Mooi chalet te koop. Gelegen op een rustige plaats in een doodlopend laantje.
Het chalet is voorzien van een ruime woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en badkamer.
Permanente bewoning is niet toegestaan.

Mooi chalet en goed onderhouden
Chalet voor beginners
n.o.t.k.
Mooi Chalet voor de beginnende jaargast. Compleet ingercht chalet met 1 slaapkamer, toilet en douche, wwonkamer, keuken. Op mooie ruime kavel met schuur. Aangesloten op water, electra, gas, CAI . Kom eens luisteren naar de silte.
Voor meer informatie 0485-388566