Jonge gezinnen

Onbezorgd op vakantie met jonge kinderen

Jonge gezinnen (met kinderen tot ca. 10 jaar) zullen zich geen minuut vervelen. Ondanks het feit dat er slechts een zeer beperkt recreatieprogramma aanwezig is, vermaken de kinderen zich, met hun vriendjes en vriendinnetjes, in het verwarmde openlucht zwembad, in de ballenbak, in de binnenspeeltuin of op de grote (air)trampoline.

Zoek & Boek

Kies uw kampeerplaatsVakantiecentrum De Ullingse Bergen biedt verschillende soorten kampeerplaatsen. Naast het feit dat u kunt kiezen uit een basis- of comfortplaats, een 100 of 150 m2 plaats, kunt u ook kiezen uit een plaats in een rustig laantje of op een gezellig kampeerveldje met uitzicht op een zandbak met speeltoestel.

Met name 'Grasveld 49 t/m 63', 'Maisveld 113 t/m 120' en 'Maisveld 129 t/m 141' zijn erg in trek bij jonge gezinnen en tijdens vakantieperiodes als één van de eersten volgeboekt.

Bekijk hier onze kampeerplaatsen

Verschillende accommodatiesNaast verschillende kampeerplaatsen bieden wij ook verschillende verhuuraccommodaties, als de gezellige 5-persoons Boshutten (gelegen direct bij een speeltuin en sanitair), unieke 4-persoonslodge (met bedstede en overdekt terras, vlakbij een speeltuin gelegen), de luxe 6-persoons(bos)chalets, de nieuwe verandachalet (geschikt voor 5 personen) of het luxe chalet met overdekt terras (geschikt voor 6 personen).

Alle verhuuraccommodaties zijn centraal gelegen. Bij de Boshutten, de Lodge, het Verandachalet alsook het chalet met overdekt terras beleeft u uw vakantie, dankzij de veranda of het overdekte terras, binnen én buiten! Bij goed en minder goed weer!

Bekijk hier onze accommodaties

Veilig urenlang spelenTerwijl u rustig voor de tent zit, spelen de kinderen veilig op de camping. Óf ze spelen onder uw toeziend oog in de zandbak op het gezellige kampeerveldje of in één van de speeltuintjes verspreid over de camping.

Bang te zijn dat de kinderen (zonder zwemdiploma) stiekem het zwembad ingaan, hoeft u niet. Het openlucht zwembad is voorzien van een hekwerk, waarbij u en uw kinderen gebruik dienen te maken van de beveiligde poortjes om heerlijk te kunnen spartelen in het peuter-, kleuter- of grote bad. 

Bekijk hier al onze faciliteiten

Beperkt recreatieprogrammaTijdens vakantieperiodes wordt er slechts een beperkt recreatieprogramma aangeboden. Onze gasten willen niet uitgebreid vermaakt worden, maar juist tijd doorbrengen met het eigen gezin.

Er worden slechts 1 á 2 activiteiten per dag georganiseerd. Hierbij kunt u denken aan knutselen, dansen met MaGniX (de knuffel van alle kinderen van de camping), kinderbingo, wandelen onder leiding van de boswachter door de Staatsbossen, spelletjesmiddag, persluchtduiken etc.

U hoeft dus niet, zoals in het dagelijkse leven wel het geval is, continue op de klok te kijken. U bepaalt geheel uw eigen planning! Dat is toch vakantie ?!

Overzicht speeltoestellenOnze camping is voorzien van rustige laantjes, maar ook van gezellige kampeervelden met al dan niet in het midden een speeltoestel. Op de plattegrond treft u exact de verschillende speeltoestellen (in een getekende versie) op de verschillende locaties. Tevens treft u via deze link een overzicht van alle speeltoestellen verspreid over de camping. Wellicht nog handiger bij het bepalen van uw favoriete kampeerplaats, afgestemd op de leeftijd van je kinderen!

Bekijk hier onze plattegrond

GezinsarrangementenNiet alleen buiten de vakantieperiodes, maar ook tijdens de vakantieperiodes bieden wij, speciaal voor gezinnen, aantrekkelijke arrangementen. Een kleine greep uit ons aanbod:

Meivakantie /meimaand
-Meivakantie, 7 nachten tussen 23 april en 09 mei 2021 vanaf slechts € 200,- (verhuur vanaf € 74,- per nacht)
-Meimaand (incl. meivakantie), 23 april tot en met 25 mei 2021 vanaf slechts € 595,- (verhuur vanaf € 62,- per nacht).

Hemelvaart & Pinksteren
Het Hemelvaart- en Pinksterweekend zijn bij uitstek weekenden om met vrienden of familie op pad te gaan. Reserveer daarom tijdig één van de volgende arrangementen:
-Hemelvaartweekend (12 mei t/m 17 mei 2021) vanaf slechts € 180,- (verhuur vanaf € 335,-).
-Pinksterweekend (21 mei t/m 25 mei 2021) vanaf slechts € 150,- (verhuur vanaf € 260,-).
-Hemelvaart én Pinksteren (12 mei t/m 25 mei 2021) vanaf slechts € 360,-.
-7 nachten rondom Hemelvaart of Pinksteren, vanaf slechts € 225,-.

Zomervakantie
-tot 10 juli en na 28 augustus 2021 kunt u al vanaf
€ 142.50 per week (7 overnachtingen) kamperen!
-tussen 10 juli en 28 augustus kunt al vanaf € 250,- euro per week kamperen.
  In deze periode kampeer je al vanaf slechts, € 33,95 euro per nacht (excl. overheidsheffingen).

Mogen wij u komend jaar verwelkomen en laten genieten van een welverdiende (gezins)vakantie?!