Openingstijden

Onderstaand treft u een overzicht van de openingstijden 2021 van de diverse voorzieningen op Vakantiecentrum De Ullingse Bergen.


Ballenbak: een binnenspeelruimte met ballenbad voor kinderen tot 6 jaar (alleen onder begeleiding van ouders). De ballenbak is dagelijks geopend van 1 april t/m 3 oktober 2021. 


Binnenspeeltuin: een ruime binnenspeeltuin met klimtoestel, glijbaan etc. Urenlang speelplezier voor alle kinderen op de camping. De binnenspeeltuin is dagelijks geopend van 1 april t/m 3 oktober 2021. 
 

Snackbar: u bent van harte welkom voor een heerlijk ijsje, snack, frites of een pizza! De snackbar is geopend in de meivakantie, tijdens Hemelvaart en Pinksteren, ca. 6 weken zomervakantie en tijdens de weekenden in de maanden mei t/m oktober.


Fietsverhuur: In de receptie kunt u terecht voor het huren van dames-, heren-, kinderfietsen, familiefietsen en skelters. Deze fietsen zijn dagelijks te huur van 1 april t/m 3 oktober 2021. 
 

Draadloos internet/WIFI: tegen een kleine vergoeding kunt u op het gehele terrein draadloos internetten. Rondom de receptie, de airtrampoline en in ons restaurant kunt u gratis gebruik maken van WIFI. 


Bibliotheek: in de receptie en bij de snackbar kunt u gratis boeken lenen. De receptie is van 1 april t/m 3 oktober 2021 dagelijks geopend. De snackbar is geopend tijdens alle vakantieperiodes en alle weekenden in de maanden mei t/m oktober. 


Jeu de Boules; 1 baan is geheel gratis tot uw beschikking. De jeu de boules baan is het gehele kampeerseizoen geopend.


Restaurant De Heksenboom; in ons restaurant bent u van harte welkom voor 'gewoon een kopje koffie met gebak', voor een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Het restaurant is van 1 april t/m eind oktober van dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 11.00 uur en op zondag vanaf 10.00 uur. In de wintermaanden is het restaurant van eind oktober t/m 31 maart geopend van woensdag t/m zaterdag vanaf 11.00 uur en op zondag vanaf 10.00 uur.


Tennisbanen: twee all-weather tennisbanen zijn gratis te gebruiken. Rackets en ballen kunt u tegen betaling huren bij de receptie.


Airtrampoline: de airtrampoline is het gehele kampeerseizoen dagelijks gratis te gebruiken. Geopend van 1 april t/m 3 oktober 2021.


Speeltuin; niet alleen hebben we een centrale speeltuin, een voetbalveld, maar ook verspreid over de camping zijn er diverse kleine speeltuintjes. Al deze speelgelegenheden zijn van 1 april t/m 3 oktober 2021 dagelijks gratis te gebruiken. 


Wasserette; de wasserette is voorzien van een langzaamwasser, 2 wasmachines, centrifuge en 2 droogtrommels. Tevens is er een mogelijkheid tot strijken. Muntjes zijn verkrijgbaar in de receptie. De wasserette is van 1 april t/m 3 oktober 2021 dagelijks geopend. 


Zwembad: ons verwarme openlucht zwembad, voorzien van een peuter-, kleuter- en groot bad, met een minimale watertemperatuur van 23 graden, is vanaf 23 april t/m ca. 10 september 2021 dagelijks gratis te gebruiken. Het zwembad is dagelijks geopend van 09.00 tot 21.00 uur.