mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Rust & stilte  Direct gelegen naast Staatsbossen  Beperkt animatieprogramma
Veel binnen- & buitenspeelmogelijkheden  Verwarmd openlucht zwembad  Hondenvrij  Nieuw sanitairgebouw

Kom luisteren naar de stilte...

Vakantiecentrum De Ullingse Bergen in het Brabantse Sint Anthonis is dé vakantiestek voor mensen die willen genieten van hun welverdiende rust. Onze gasten logeren in het groen op grote kampeerplaatsen waar voldoende ruimte is voor privacy, zonder dat de gezelligheid die bij kamperen hoort verloren gaat.

Vooral gezinnen met kinderen tot een jaar of tien, senioren, wandelaars, fietsfanaten en natuurliefhebbers mogen wij tot onze gewaardeerde gasten rekenen. Op De Ullingse Bergen gaat het om recreëren in de natuur, waarbij rust en ruimte het uitgangspunt zijn. Onze slogan ‘Kom luisteren naar de stilte…’ brengt u bij ons dagelijks in de praktijk.

Geen behoefte aan een grootschalig recreatieprogramma? In de vakantieperiodes worden slechts 1 á 2 activiteiten per dag georganiseerd. U bepaalt hierdoor uw eigen dagprogramma door het aanbod op en rond de camping.

De Ullingse Bergen is gelegen direct grenzend aan een 1.000 ha. groot natuurgebied. Het afwisselende natuurgebied verrast u, al fietsend of wandelend, door heide, bossen en zandverstuivingen. De fiets- en wandelliefhebber kan zijn hart ophalen!

DE ULLINGSE BERGEN IS UITERMATE GESCHIKT VOOR...

y

Komt u tijdens de Meivakantie ook genieten?


Vier uw meivakantie extra voordelig bij De Ullingse Bergen!
Er zijn geen minimaal aantal nachten vereist en u kunt zelf uw aankomst- en vertrekdatum kiezen.

Kampeer al vanaf € 33,25 per nacht of profiteer van het meivakantiearrangement (7 nachten tussen 19 april en 8 mei 2024) vanaf € 235,-

Speciale actie: nu 20% korting op onze verhuuraccommodaties tijdens de meivakantie  
Boek een verhuuraccommodatie met korting al vanaf € 55,20 per nacht.

Nieuw in 2024


Afgelopen winter is er een geheel nieuw sanitairgebouw gebouwd op het Grasveld. Het oude gebouw is gesloopt en vervangen door een gebouw met alle wensen van de huidige kampeerder. Het nieuwe sanitairgebouw is niet voorzien van een traditionele heren-/damesindeling, maar van ruime badkamers waar u met uw gehele gezin gebruik van kunt maken. Tevens is het sanitairgebouw voorzien van een kinder- en mindervalidensanitair. De afwasruimte is voorzien van een vriezer (voor invriezen van koelelementen, eigen eten i.v.m. een dieet) en magnetron (voor bijv. het opwarmen van babyvoeding). Door middel van een toegangssysteem is dit gebouw alleen te gebruiken door gasten van het Grasveld.
 
y

VAKANTIE VIEREN DOET U BIJ DE ULLINGSE BERGEN

Hoe viert u uw vakantie?

Luxe accommodatie huren
Op De Ullingse Bergen heeft u keuze uit verschillende accommodaties. Allen volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Van eenvoudig tot luxe, zonder of met overdekt terras en van 4 tot 6-persoons.
Kamperen in rust en met comfort
Op De Ullingse Bergen heeft u keuze uit basis- en comfortplaatsen, maar ook uit plaatsen van 100 en 150 m2. Alle plaatsen zijn voorzien van voldoende privacy, door groen rondom uw plaats.
Te koop: uw eigen 2e 'huis'
Wilt u af en toe een weekendje weg en daarbij genieten in uw eigen vakantiehuis? Koop nu één van de schitterende chalets!
 
Omgeving
Vakantiecentrum De Ullingse Bergen is uniek gelegen. De camping grenst direct aan 1.000 ha Staatsbosbeheer. Dit verrassende natuurgebied, één van de Brabantse Natuurpoorten, bestaat niet alleen uit bossen, maar ook uit heide en zandverstuivingen en kent oneindig veel fiets- en wandelroutes.
Faciliteiten
Op De Ullingse Bergen heeft u veel faciliteiten tot uw beschikking zoals een broodjesservice, bibliotheek, zwembad, restaurant, snackbar, binnenspeeltuin, ballenbak, airtrampoline, tennisbanen, voetbalveld en meer!
Fotoboek
Bekijk ons fotoboek om een goede indruk te krijgen van Vakantiecentrum De Ullingse Bergen.


Gast Beoordelingen

 
                                    

 


Bekijk onze brochure:


Brochure Vakantiepark Ullingse Bergen