Update, winter 2020/2021

Geachte gast,

Momenteel is onze camping vanwege de winter gesloten. In de tussentijd houden wij vanzelfsprekend de nieuwsberichten rondom corona nauwlettend in de gaten. Wat corona voor komend seizoen gaat betekenen is op dit moment nog niet bekend. De maatregelen wijzigen soms per week waardoor nog geen zicht is op de maatregelen in het nieuwe seizoen. Zodra hier meer informatie over bekend is, kunt u dat op deze pagina teruglezen. Vanzelfsprekend mag u ook komend seizoen van ons verwachten dat wij er alles aan zullen doen om u een veilige vakantie te bezorgen. Onze hygiënevoorschriften zijn verhoogd. Zo worden bijvoorbeeld de sanitaire voorzieningen, speelvoorzieningen en accommodaties na een uitgebreide schoonmaak nogmaals gereinigd met een speciaal desinfectieapparaat zodat alle hoekjes en gaatjes gedesinfecteerd worden. We hopen u dan ook komend seizoen te mogen verwelkomen en u te laten genieten van een onbezorgde vakantie.
Indien u nadere vragen heeft, staan wij u vanzelfsprekend graag te woord. Ook als u advies wenst voor een bepaalde kampeerplaats en/of accommodatie kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Familie van Dasler en medewerkers
Vakantiecentrum De Ullingse Bergen


Update, oktober 2020

Geachte gast,

Naar aanleiding van de persconferentie op maandag 28 september jl. zijn de regels met betrekking tot ons restaurant, alsook dagbezoek en verblijf van huishoudens aangescherpt.

Huishoudens:
Het is alleen als gezin (huishouden wonend op hetzelfde adres) mogelijk gebruik te maken van een kampeerplaats of accommodatie. Indien uw gezelschap niet uit één huishouden bestaat, is het slechts mogelijk om met 3 anderen gebruik te maken van een plaats of accommodatie, mits u allen 1,5 meter afstand tot elkaar behoudt (zowel binnen als buiten de accommodatie).

Dagbezoek:
Bezoek is toegestaan op de camping, echter met een maximum van 3 personen van 13 jaar en ouder (kinderen t/m 12 jaar hebben qua aantal geen beperking). We verzoeken u echter dringend uw bezoek en logees tot een MINIMUM te beperken. Dit om een ieder voldoende ruimte en daarmee veiligheid te garanderen, alsook de capaciteit van onze voorzieningen optimaal te houden. Ook voor uw dagbezoek en logees geldt de regel dat 1,5 meter afstand tot elkaar gehouden dient te worden. 

Restaurant:
Helaas is ons restaurant vanaf 14 oktober 2021 tot nader bericht gesloten.

Alle eerder genoemde maatregelen zijn onveranderd van kracht.

Indien u nadere vragen heeft, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij verwelkomen u graag in de oktobermaand!

Met vriendelijke groet,

Familie van Dasler en medewerkers
Vakantiecentrum De Ullingse Bergen


Update, 19 augustus 2020

Geachte gast,

Naar aanleiding van de persconferentie van deze week een nieuwe update.
Vanaf heden is het aantal bezoekers opnieuw gemaximaliseerd. Wij verzoeken u het dagbezoek, inclusief logees, dan ook tot een minimum te beperken om op deze wijze de ruimte en veiligheid voor een ieder optimaal te houden. Er zijn maximaal 6 bezoekers toegestaan. Uw bezoekers dienen 1,5 meter afstand tot u, elkaar en onze medewerkers te behouden. Tot slot dienen alle bezoekers zich aan te melden bij de receptie. Laten we met elkaar corona onder controle houden!

Met vriendelijke groet,

Familie van Dasler
Vakantecentrum De Ullingse Bergen


Update, 07juli 2020  11.00 uur

Geachte gast,

Opnieuw heeft er een versoepeling plaatsgevonden. Voor het zwembad geldt geen maximum capaciteit meer, echter wel de voorwaarde dat een ieder 1,5 meter afstand tot elkaar dient te houden in en rondom het water (dit geldt voor personen vanaf 13 jaar). Door deze versoepeling mogen ook logees vanaf heden weer gebruik maken van het zwembad, echter dagbezoekers niet. Dit om de cacapiteit en daarmee de veiligheid voor een ieder te garanderen.

Met vriendelijke groet,

Familie van Dasler en medewerkers
Vakantiecentrum De Ullingse Bergen


Update, 14 juni 2020 10.00 uur

Geachte gast,

In de afgelopen weken zijn er, gelukkig, diverse versoepelingen doorgevoerd. Om duidelijk in beeld te hebben wat wel en niet mogelijk is op de camping, zetten we alle corona informatie graag voor u op een rijtje:

Sanitaire voorzieningen
Met ingang van uiterlijk maandag 15 juni 2020 zijn onze gezamenlijke sanitaire inrichtingen weer geopend! Een belangrijke voorziening voor iedere kampeerder!

Hygiëne
Vanzelfsprekend is ons hygiëneplan aangescherpt en zullen alle voorzieningen en accommodaties zorgvuldig gereinigd worden. Niet alleen zal er nauwkeuriger gereinigd worden, alsook vaker én beschikken wij over speciale apparatuur om alles zeer zorgvuldig te desinfecteren.

Dagbezoek en logees
Het belooft, gelukkig, een drukke en warme zomer te worden. Veel mensen blijven dan ook thuis of gaan in Nederland op vakantie. Hierdoor hebben we kans op veel bezoek. Gelukkig is bezoek bij ons reeds weer toegestaan. Toch willen wij u vriendelijk doch dringend verzoeken uw bezoek en logees echt tot een MINIMUM te beperken. Dit om een ieder voldoende ruimte en daarmee veiligheid te garanderen, alsook de capaciteit van onze voorzieningen optimaal te houden.
Er geldt dit seizoen een belangrijke spelregel t.a.v. bezoek en logees voor wat betreft het zwembad: gezien er dit jaar een maximum aantal personen is toegestaan in het zwembad, hebben zowel dagbezoekers als logees géén toegang tot het zwembad (ook niet in plaats van of in afwezigheid van de hoofdboeker!). Wij vinden dit erg vervelend, want we begrijpen maar al te goed dat een ieder op warme dagen graag wil zwemmen. Het zou echter niet fair zijn als onze hoofdhuurders en boekers niet kunnen zwemmen en bezoekers en logees wel.

Verwarmd openlucht zwembad
Ons zwembad is sinds het Hemelvaartweekend reeds geopend. Tot 1 juli a.s. geldt een maximum van 65 personen in en rondom het zwembad. Vanaf 1 juli a.s. wordt dit aantal gelukkig verhoogd naar 130 personen gelijktijdig. Van 09.00 tot 10.30 uur kunnen er baantjes gezwommen worden en vanaf 10.30 tot 21.00 uur is er vrij zwemmen. Er hoeft niet vooraf gereserveerd te worden, echter geldt er wel een zwembad controle systeem.

Binnenspeelvoorzieningen
Alle binnenspeelvoorzieningen zijn reeds weer geopend. Voor alle binnenspeelvoorzieningen (ballenbak, binnenspeeltuin en TV-kamer) geldat dat kinderen t/m 12 jaar hier vrij gebruik van kunnen maken (voor de ballenbak geldt een maximum leeftijd van 5 jaar). Ouders zijn op 1,5 meter afstand welkom in deze ruimtes, alsook geldt er een maximum aantal volwassenen per speelvoorziening.
Alle buiten speel- en sportvoorzieningen zijn vanzelfsprekend ook geopend.

Restaurant en snackbar
Ons restaurant en snackbar zijn ook weer geopend. Bij de snackbar bent u van harte welkom voor het afhalen van heerlijke snacks, frites en ijsjes. Tijdens het voorseizoen is de snackbar in de weekenden op zaterdag- en zondagavond geopend. In de vakantieperiodes is de snackbar dagelijks geopend.
Ons restaurant is 6 dagen per week geopend, van dinsdag t/m zondag. U bent in ons restaurant van harte welkom voor 'gewoon' een kopje koffie met huisgemaakte appeltaart, een heerlijke lunch of diner. Geniet ook van één van onze speciaalbiertjes van de tap. Voor uw kinderen zijn er diverse kindermenu's en kunnen zij heerlijk spelen in de buitenspeeltuin! Tot 1 juli a.s. geldt er een maximum capaciteit van 30 personen ín ons restaurant en na deze datum geldt er een maximum van 100 personen. Wilt u verzekerd zijn van een plekje ín ons restaurant, raden wij u aan tijdig een tafel te reserveren.

Recreatie
Normaliter bieden wij reeds een beperkt animatieprogramma. Belangrijk is dat uw horloge tijdens uw vakantie op De Ullingse Bergen afgaat en u gaat genieten van en met uw gezin. Dat kan op de camping van één van de vele speelvoorzieningen of in het zwembad, maar ook in de omgeving zijn er vele leuke uitstapjes te maken! Ontdek ook per voet of fiets de mooie en afwisselende natuur direct aangrenzend aan de camping.
Vanwege het coronavirus wordt het recreatieprogramma komende zomer aangepast. Niet alle activiteiten kunnen zoals we gewend zijn doorgaan, gezien we ook hier rekening dienen te houden met o.a. de 1,5 meter afstand. Welke activiteiten er op welke wijze plaats kunnen vinden, wordt nu onderzocht. U ontvangt bij aankomst hier meer informatie over.

Tot slot
Natuurlijk blijven ook alle RIVM-maatregelen van kracht. Houd 1,5 meter afstand tot elkaar. Was regelmatig uw handen. Gebruik desinfectie (op meerdere punten aanwezig). Nies of hoest in uw elleboog. Schud elkaar niet de hand. Bent u of is één van uw gezinsleden ziek? Ga naar huis en informeer ons. De door de overheid afgekondigde maatregelen werken, maar we moeten dit wel mét elkaar volhouden! Samen houden we corona onder controle!

We hopen u dit seizoen te mogen verwelkomen. Heeft u reeds gereserveerd? Voorafgaand aan uw verblijf ontvangt u een informatiebrief met alle details betreffende de corona maatregelen op onze camping. Indien u voorafgaand aan uw reservering of verblijf nadere vragen heeft, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar!

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Familie van Dasler en medewerkers
Vakantiecentrum De Ullingse BergenUpdate, 09 juni 14.00 uur

Geachte gast,

Met ingang van uiterlijk maandag 15 juni 2020 mogen onze gezamenlijke sanitaire inrichtingen weer geopend worden. Ook de binnenspeeltuin mag vanaf deze datum weer volledig open voor kinderen t/m 12 jaar. Dit betekent dat met ingang van 15 juni a.s. alle voorzieningen op de camping weer geopend zijn. Heel fijn nieuws!
Na alle spannende weken wordt het nu écht tijd om te ontspannen. Boek daarom nu uw vakantie!

Vanzelfsprekend is ons hygiëneplan aangescherpt en zullen alle voorzieningen en accommodaties zorgvuldig gereinigd worden. Niet alleen zal er nauwkeuriger gereinigd worden, alsook vaker en beschikken wij over speciale apparatuur om alles zeer zorgvuldig te desinfecteren.

Wij verwelkomen u graag op korte termijn en laten u graag genieten van een welverdiende vakantie! Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Familie van Dasler en medewerkers
Vakantiecentrum De Ullingse Bergen


Update, 1 juni, 16.00 uur

Geachte gast,

Met ingang van vandaag, 1 juni 2020, is er weer een versoepeling t.a.v. de coronamaatregelen: het is weer mogelijk om meer bezoek te ontvangen. U mag maximaal 10 personen ontvangen, echter dient ook uw bezoek 1,5 meter afstand tot u en elkaar te houden (m.u.v. huishoudens).
Ook mag u weer logees ontvangen, waarvoor deze zelfde afstandsregel geldt.
Voor zowel logees als bezoekers geldt dat deze géén toegang hebben tot ons zwembad.
Tot slot willen wij u verzoeken het bezoek en logees tot een minimum te beperken en niet al uw gasten massaal uit te nodigen. Dit om de ruimte, capaciteit en veiligheid voor een ieder te garanderen.  

Met vriendelijke groet,

Familie van Dasler en medewerkers
Vakantiecentrum De Ullingse Bergen


Update, 21 mei, 12.00 uur

Geachte gast,

Er is opnieuw een voorziening geopend: de TV-kamer en (venrieuwde) Ballenbak zijn (alleen) door kinderen te gebruiken. De TV-kamer is geopend voor kinderen t/m 12 jaar en de Ballenbak voor kinderen t/m 5 jaar. Nog meer speelplezier!

Met vriendelijke groet,

Familie van Dasler en medewerkers
Vakantiecentrum De Ullingse Bergen


Update, 15 mei, 17.00 uur

Geachte gast,

Inmiddels is opnieuw een maatregel versoepeld. Met ingang van heden mogen onze kamperende gasten warm water tappen bij onze sanitaire gebouwen.

Wij wensen u een fijn weekend toe!

Met vriendelijke groet,

Familie van Dasler en medewerkers
Vakantiecentrum De Ullingse Bergen


Update, 11 mei, 19.00 uur

Geachte gast,

Langs deze weg willen wij u graag informeren over het feit dat vanaf donderdag 21 mei a.s., Hemelvaartsdag, ons zwembad is geopend. Ook voor ons zwembad gelden de landelijke zwembadrichtlijnen. Dit betekent dat er een maximum aantal personen in het zwembad is toegestaan en er een toegangsbeleid plaatsvindt.
Alleen gasten die bij ons gereserveerd hebben, hebben toegang tot ons zwembad. Uw dagbezoek heeft géén toegang tot het zwembad. Alle gasten worden bij aankomst over de zwembadmaatregelen geïnformeerd. Alle reeds aanwezige gasten worden binnenkort per e-mail geïnformeerd.
We hopen u op korte termijn te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Familie van Dasler en medewerkers
Vakantiecentrum De Ullingse Bergen


Update, 07 mei 2020, 19.00 uur

Geachte gast,

Gisterenavond heeft er opnieuw een persconferentie plaatsgevonden. Voor velen van ons is er (gelukkig) meer duidelijkheid en perspectief gekomen. Onze camping is momenteel reeds open, echter met enkele beperkingen. Gisteren zijn enkele maatregelen per heden dan wel op korte termijn versoepeld, waarvan wij u langs deze weg graag op de hoogte stellen. Voor een aantal zaken zijn wij afwachtende van nieuwe besluiten van onze Veiligheidsregio. Zodra ook deze informatie bekend is, zullen wij u hierover informeren op deze pagina.

Sanitair:
Tot 1 juli a.s. dienen alle gezamenlijke sanitaire inrichtingen op campings gesloten te blijven. Indien u bij ons komt kamperen, dient u tot die datum zelfvoorzienend te zijn en gebruik te maken van uw eigen sanitair. Vanzelfsprekend hopen wij dat deze maatregel op korte termijn wordt versoepeld. Hiertoe is de branche op dit moment in overleg met de overheid en de diverse veiligheidsregio's. Indien dit het geval is, zullen wij u uiteraard direct weer updaten.
Wellicht is een chemisch toilet in combinatie met een douchezak of douchetent een eenvoudige en redelijk goedkope oplossing voor u?

Voorzieningen:
Vanaf 11 mei mag er ook door volwassenen weer gesport worden, mits er 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Concreet betekent dit dat ook volwassenen vanaf deze datum weer (gratis) gebruik kunnen maken van onze tennisbanen.

Vanaf het Hemelvaartweekend is onze snackbar geopend (tijdens de feestdagen, alsook in de weekenden op zaterdag en zondag). Meer informatie over hoe u al dan niet online kunt bestellen, volgt z.s.m. meer informatie.

Vanaf 1 juni a.s. mag ons restaurant, De Heksenboom, weer open. U bent vanaf deze datum weer welkom op ons terras en er mogen maximaal 30 personen ín ons restaurant luchen en dineren. Indien u binnen wilt zitten en gebruik wenst te maken van onze lunch- en/of dinerkaart, dient u vooraf, en tijdig, te reserveren.

Huishoudens:
Op dit moment geldt nog steeds de voorwaarde dat per plaats en accommodatie één huishouden (wonend op hetzelfde adres) is toegestaan. Indien u een chalet op onze camping heeft, mag u deze wél verhuren aan bijvoorbeeld kinderen en kleinkinderen, echter kunt u niet op hetzelfde moment met hen in uw accommodatie overnachten.
Bezoek is toegestaan, echter verzoeken wij u, dit net als thuis, tot een minimum te beperken. Tevens gelden de voorwaarden dat er maximaal 3 dagbezoekers zijn toegestaan en ook zij 1,5 meter afstand tot een ieder dienen te houden.

Recreatie:
Ook tijdens het Hemelvaart- en Pinksterweekend is er geen animatieteam aanwezig, maar zullen er wel knutselpakketjes gereed gemaakt worden, welke de kinderen af kunnen halen in de receptie (gelieve vooraf per e-mail aan te melden). Tevens zal er tijdens beide weekenden een speurtocht plaatsvinden, welke u samen met uw kinderen, in gezinsverband, kunt lopen.

We hopen dat er op korte termijn ook andere maatregelen versoepelen en we meerdere voorzieningen mogen openen. Zodra hier meer informatie over bekend is, zullen wij u informeren op deze website.

Ondanks de maatregelen hopen wij u nog steeds op korte termijn te mogen verwelkomen. Wij zijn ervan overtuigd u ook in deze periode van een heerlijke vakantie te kunnen laten genieten temidden van het groen!
Op alle boekingen voor een kampeerplaats met een verblijf t/m 11 juni 2020 ontvangt u 25% korting op de nachtprijs (deze korting is niet geldig van 20 t/m 25 mei 2020 en 29 mei t/m 2 juni 2020,
alsook niet op arrangementen). 

Indien u een boeking heeft gemaakt met een aankomstdatum t/m 30 juni 2020 ontvangt u binnenkort, zodra de besluiten van de Veiligheidsregio bekend zijn, een e-mailbericht met meer informatie.

Indien u nadere vragen heeft, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!

Met vriendelijke groet,

Familie van Dasler
Vakantiecentrum De Ullingse Bergen
Update, 29 april 2020, 16.30 uur

Geachte gast,

Langs deze weg willen wij u graag opnieuw updaten over de gevolgen van het coronavirus voor onze camping. Wij zijn verheugd u mede te kunnen delen dat u met ingang van vrijdag 01 mei 2020 van harte welkom bent op onze camping. Om te mogen genieten, zijn er, vanwege dit virus, echter wel een paar spelregels die op dit moment gelden. Deze maatregelen zijn opgesteld door de overheid, het RIVM en de Veiligheidsregio en treft u onderstaand.

Alle gasten met een aankomstdatum t/m 13 mei 2020 zijn inmiddels op de hoogte gesteld van de gewijzigde maatregelen. Indien u een aankomstdatum ná 13 mei a.s. heeft, zullen wij u op een later moment vanzelfsprekend informeren. Dit omdat er op 12 mei a.s. een nieuwe persconferentie is en er mogelijk nieuwe en/of gewijzigde maatregelen zullen gelden.

Ondanks de bijzondere omstandigheden en de in acht te nemen maatregelen hopen wij u toch op zeer korte termijn te mogen verwelkomen op onze camping en u te laten genieten van onze gastvrijheid, de rust en natuur! Na een paar weken binnenshuis te hebben gezeten, begrijpen wij dat u het heerlijk vindt om weer buiten in de natuur te zijn op onze camping en u graag in een andere omgeving wilt bivakkeren. Alle plaatsen zijn dermate groot en onze camping is zeer ruim opgezet waardoor u voldoende afstand tot elkaar kunt hebben. Onze luxe verhuuraccommodaties zijn voorzien van een eigen sanitair (m.u.v. de Boshut) en beschikken eveneens over een zeer ruimte tuin. Niet voor niets is ons slogan ‘kom luisteren naar de stilte’, waar u juist de komende periode van kunt genieten. Door het afwisselende natuurgebied direct grenzend aan onze camping kunt u ‘afleiding’ vinden door het maken van één van de vele fiets- en wandelroutes. U kunt hier eindeloos, en met voldoende afstand tot elkaar, fietsen door de Staatsbossen en over heide en zandverstuivingen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij u, ondanks de omstandigheden, een heerlijk verblijf kunnen bieden! 
 
Boek nu en profiteer van 25% korting indien u een kampeerplaats boekt met een verblijfsperiode tot 20 mei 2020. (De korting wordt bij het online boeken direct voor u verwerkt).
Voorwaarden kamperen en huren:
-sanitair:
alle gezamenlijke sanitaire inrichtingen dienen in het gehele land gesloten te blijven, zo ook op onze camping. U dient dus zelfvoorzienend te zijn en gebruik te maken van uw eigen toilet en douche in uw eigen kampeermiddel. Voor alle kamperende gasten is het chemisch toilet wél geopend.
Indien u een verhuuraccommodatie (met uitzondering van de Boshut) heeft gehuurd, dient u gebruik te maken van uw eigen toilet en douche in uw gehuurde chalet.

-huishoudens:
iedere kampeerplaats en/of huuraccommodatie mag alleen gebruikt worden door uw eigen gezin. Met een vriendengroep een chalet of kampeerplaats boeken en gebruiken is niet toegestaan.

-voorzieningen:
alle voorzieningen, met uitzondering van de tennisbaan, airtrampoline, voetbalveld, jeu des boulesbaan en buitenspeeltuintjes, zijn op last van de overheid gesloten. U kunt gratis gebruik maken van de voorzieningen die wel geopend mogen zijn. Voor de sportvoorzieningen volgen wij de richtlijnen van de overheid. Dit betekent dat (alleen) kinderen gebruik mogen maken van deze voorzieningen. Kinderen van 13 t/m 18 jaar mogen op een afstand van minimaal 1,5 meter met elkaar voetballen, tennissen en jeu-des-boulen.
Naast de hierboven genoemde voorzieningen kunt u ook gebruik maken van één van de te huren fietsen en skelters.
Ook het huren van skelters is momenteel gratis.

-Bezoek & logees/huishoudens:
bezoek en logees zijn niet toegestaan. Iedere kampeerplaats en/of huuraccommodatie mag alléén gebruikt worden door uw eigen gezin, wonend op hetzelfde adres. Met een vriendengroep een chalet of kampeerplaats boeken en gebruiken is niet toegestaan. Bezoek ook elkaar niet op de camping. Samenscholing is niet toegestaan.

-receptie:
de receptie heeft momenteel aangepaste openingstijden. Uw boeking kunt u via onze website plaatsen, alsook telefonisch of per e-mail. Ook uw overige vragen verzoeken wij u zoveel mogelijk per e-mail (info@ullingsebergen.nl) of telefonisch (tel. 0485-388566) aan ons te stellen.
Daarnaast verzoeken wij u de receptie met 1 persoon tegelijkertijd te betreden (ook tijdens het inchecken), alsook geen kinderen mee te nemen naar de receptie. Er mogen maximaal 2 personen tegelijkertijd in de receptie aanwezig zijn.

-snackbar & verse broodjes:
vanaf het Hemelvaartweekend is de snackbar tijdens vakantieperioden en in weekenden (op zaterdag en zondag) geopend voor het afhalen van snacks. U kunt uw snacks vooraf online bestellen en betalen. 
Ook kunt u vanaf het Hemelvaartweekend dagelijks verse broodjes bestellen. Ook de broodjes zijn online te bestellen!

-recreatie:
helaas kunnen wij momenteel geen activiteiten aanbieden, maar toch laten wij de kinderen, tijdens vakantieperioden, graag knutselen! Daarom maken wij tijdens de meivakantie en het Hemelvaart- & Pinksterweekend knutselpakketjes gereed. Wij verzoeken u slechts zelf uw schaar, kleurtjes en lijm mee te nemen, waarbij wij zorgen voor de overige knutselmaterialen en een knutselinstructie voor de papa’s en mama’s.

-kabouterpad & gezinsspeurtas:
het leuke kabouterpad is tijdens uw verblijf wél te ontdekken. Ook kunt u samen met kinderen gebruik maken van de gezinsspeurtas. Een leuk en leerzaam uitje tijdens uw vakantie!

-draadloos of per bank betalen:
alle betalingen betreffende het huren van uw plaats en/of accommodatie verzoeken wij u op voorhand per bank aan ons over te maken. Indien u een betaling op de receptie dient te voldoen (bijvoorbeeld voor een krant of ijsje), verzoeken wij u draadloos per pin te betalen. Op dit moment kan er niet contant betaald worden.

-ziek:
bent u ziek (heeft u koorts, bent u verkouden of hoest u of één van uw gezinsleden), blijf dan thuis. Indien u ziek wordt tijdens uw verblijf op de camping, verzoeken wij u, indien mogelijk, huiswaarts te keren. Lukt dit niet, blijft u in dat geval met uw hele gezin in uw kampeermiddel. Indien één van onze medewerkers ziek is, zullen ook zij thuis blijven.

-overige, algemene, maatregelen:
net als in heel Nederland gelden ook op onze camping de volgende maatregelen:
                -houd 1,5 meter afstand tot elkaar, maar ook tot onze medewerkers.
                -was regelmatig uw handen (gedurende minimaal 30 seconden met water en zeep)
                -nies of hoest in uw elleboog of in een papieren doekje
                -schud elkaar niet de hand
                -loop niet in groepen van meer dan 2 personen (m.u.v. gezinnen) rond over de camping of
                door de regio.

-verantwoordelijkheid & hygiëne:
vanzelfsprekend hebben wij reeds de nodige maatregelen inzake het coronavirus getroffen. Indien u een accommodatie heeft gehuurd, kunt u ervan uitgaan dat wij deze met uiterste zorg hebben gereinigd. Zodra ons sanitairgebouw en/of andere voorzieningen weer open mogen, zullen ook deze voorzieningen uitermate zorgvuldig gereinigd worden. Ons hygiëneplan is nog verder aangescherpt vanwege het coronavirus!
Wij doen tijdens uw verblijf ook een beroep op uw verantwoordelijkheid. Naast onze genomen maatregelen, verwachten wij ook dat u uiterst zorgvuldig bent op het gebied van hygiëne, alsook het houden van afstand tot elkaar! De door de overheid afgekondigde maatregelen lijken te werken, maar we moeten dit wel mét elkaar volhouden!
Op diverse plaatsen op de camping worden informatieposters opgehangen. We verzoeken u vriendelijk deze aanwijzingen op te volgen.

-geopend t/m 25 oktober 2020:
vanwege het coronavirus is de sluitingsdatum van het kampeerseizoen gewijzigd. U kunt ook in oktober 2020 genieten van een heerlijke vakantie!

Nogmaals hopen wij uw boeking tegemoet te zien en u op zeer korte termijn te mogen verwelkomen. Wij hopen u, ondanks de bizarre omstandigheden, te laten genieten van een heerlijke vakantie! Indien er gewijzigde omstandigheden zijn, zullen wij u via deze pagina informeren. 

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord en zijn te allen tijde te bereiken via 0485-388566 of info@ullingsebergen.nl !

Graag tot binnenkort!

Met vriendelijke groet,


Familie van Dasler en medewerkers
Vakantiecentrum De Ullingse BergenUpdate, 22 april 2020, 09.00 uur

Geachte gast,

Gisteren heeft onze Minister President aangekondigd wat de nieuwe/verlengde maatregelen zijn voor de komende periode. Wat dit concreet voor onze camping betekent, kunnen wij u op dit moment nog niet zeggen gezien onze Veiligheidsregio dit nader dient te bespreken. Zodra hier meer informatie over bekend is (vermoedelijk rond 29 april a.s.), zullen wij u vanzelfsprekend via onze website informeren. Indien dit gevolgen heeft voor uw reservering (in de periode t/m 19 mei 2020) zult u hier zo spoedig mogelijk door ons per e-mail over geïnformeerd worden.
Wij danken u voor uw begrip en geduld. We hopen dat we u binnenkort op een veilige manier mogen verwelkomen en mogen laten ontspannen in een natuurlijke omgeving. Rest ons u allen heel veel sterkte wensen. Pas goed op uzelf en elkaar!

Met vriendelijke groet,

Familie van Dasler en medewerkers
Vakantiecentrum De Ullingse Bergen


Update, 03 april 2020, 11.00 uur

Geachte gast,

Dinsdagavond 31 maart jl. heeft het kabinet nieuwe maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Eén van deze maatregelen is het sluiten van alle gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen op vakantieparken. Op woensdag 1 april jl. heeft de Veiligheidsregio Brabant deze maatregel nog verder aangescherpt. Het is vanaf heden helaas niet toegestaan om te kamperen of te huren op een vakantiepark. Dit betekent helaas dat onze camping voor een kampeervakantie of het huren van één van onze accommodaties niet mogelijk is t/m 10 mei 2020.

Vanzelfsprekend vinden wij het erg jammer dat wij op dit moment niemand kunnen laten genieten van een heerlijke vakantie, echter staat de gezondheid van ons allen voorop! We staan dan ook achter deze beslissing en we hopen dat deze maatregel helpt bij het onder controle krijgen van dit verschrikkelijke virus. In de tussentijd gaan wij, vanzelfsprekend op een veilige wijze, verder met onze voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Wij hopen u op een later moment te laten genieten van een welverdiende vakantie.

Een ieder die een boeking bij ons gemaakt heeft met een aankomstdatum t/m 10 mei 2020 zullen persoonlijk benaderd worden. Uw boeking kan helaas geen doorgang vinden. Wij verzoeken u geen contact met ons op nemen, gezien wij z.s.m. komen met een gepaste oplossing.

Indien u een boeking heeft met een aankomstdatum ná 10 mei 2020 verzoeken wij eveneens geen contact met ons op te nemen, gezien ook wij niet weten hoe de situatie ná 10 mei 2020 zal zijn. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Indien ook uw boeking niet door kan gaan, komen wij ook voor u met een gepaste oplossing.

Wij danken u bij voorbaat voor uw geduld en uw begrip!
Tot slot wensen wij u allen heel veel sterkte toe in deze bizarre tijd. Pas goed op uzelf en uw dierbaren! Samen gaan we deze strijd aan!

Met vriendelijke groet,

Familie van Dasler en medewerkers
Vakantiecentrum De Ullingse BergenUpdate: 01 april, 09.00 uur.

Gisteravond zijn er opnieuw maatregelen afgekondigd. T/m 28 april 2020 dienen alle gezamenlijke sanitaire inrichtingen op vakantieparken gesloten te zijn. Welke gevolgen dit heeft voor uw boeking, brengen wij op dit moment in kaart. Indien u in deze periode een reservering bij ons heeft gemaakt, zult u binnenkort geïnformeerd worden. Wij verzoeken u nogmaals op dit moment geen contact met ons op te nemen per e-mail en/of telefoon. U zult op korte termijn van ons vernemen. Wij wensen u allen heel veel sterkte toe!Geachte gast,

Helaas staat de wereld op dit moment stil vanwege het coronavirus en leven we in spanning. Wij leven per dag, soms per uur en volgen nauwlettend alle berichtgevingen van het ministerie, het RIVM en de GGD.

Op 23 maart 2020 om 19:00 uur heeft de Nederlandse overheid nieuwe maatregelen afgekondigd. Wij gaan de komende dagen bekijken wat dit voor gevolgen heeft voor onze camping en het komende kampeerseizoen. Zodra hier meer informatie over bekend is, zullen wij u hier vanzelfsprekend over informeren. We adviseren u onze website en facebook in de gaten te houden. De camping is in ieder geval voor kamperen en huren gesloten t/m 06 april 2020. Wij verzoeken u op dit moment geen contact met ons op te nemen per e-mail en/of telefoon. Alvast hartelijk dank voor uw begrip. Veel sterkte toegewenst! Pas goed op uzelf en uw naasten!

Met vriendelijke groet,

Familie van Dasler en medewerkers
Vakantiecentrum De Ullingse Bergen