Update, 15 augustus 2021

Geachte gast,

Graag brengen we u langs deze weg op de hoogte van de actuele coronamaatregelen:

Dagbezoek/logees
Bezoek is van harte welkom, echter willen wij u vriendelijk verzoeken bezoek en logees tot een minimum te beperken om op deze manier voldoende ruimte en daarmee veiligheid te garanderen, alsook geen druk te krijgen op onze voorzieningen, waaronder de sanitaire inrichtingen. Dagbezoekers hebben geen toegang tot het zwembad.

Horeca (snackbar & restaurant)
De snackbar is iedere zaterdag en zondag geopend van 17.00 - 19.30 uur voor het afhalen van heerlijke snacks, frites, pizza's, ijsjes, snoepjes en frisdranken. Tijdens de schoolvakanties is de snackbar dagelijks geopend.

Ons restaurant De Heksenboom is gelukkig ook weer geopend. Het restaurant is van dinsdag t/m zaterdag vanaf 11.00 geopend en op zondag vanaf 10.00 uur (keuken vanaf 11.00 uur). U bent van harte welkom voor ‘gewoon’ een kop koffie met gebak, een heerlijke lunch, diner of een lekker (speciaal)biertje van de tap.
Wij raden u aan tijdig een tafeltje te reserveren voor een lunch of diner! Wij laten u graag genieten van één van onze gerechten!

Zwembad
Het zwembad mag ook weer gebruikt worden! Momenteel mogen er 100 personen gelijktijdig gebruik maken van het zwembad (dit aantal geldt voor alle 3 baden tezamen). U heeft alleen toegang tot het zwembad met een polsbandje EN een nummerlabel. Alle overige zwembadmaatregelen ontvangt u bij aankomst. Dagbezoek heeft geen toegang tot het zwembad.
Het verwarme openlucht zwembad is geopend t/m ca. 10 september 2021.

(Binnen)speelvoorzieningen & sportgelegenheden
Alle binnenspeelvoorzieningen (ballenbak, TV-kamer, binnenspeeltuin) zijn weer open. In al deze voorzieningen geldt dat u uw handen dient te desinfecteren, maar vooral 1.5 meter afstand tot elkaar dient te houden.

Alle buitenspeeltuintjes en sportvoorzieningen zijn ook geopend. Hier kan naar hartenlust gespeeld en gesport worden. Ook de tennisbanen zijn gratis te gebruiken door onze gasten.

Kabouterpad & gezinspeurtas
U kunt samen met uw (klein)kinderen het kabouterpad lopen of de gezinspeurtas gebruiken. Even op ontdekking in de Staatsbossen. Leuk om met uw (klein)kinderen te ondernemen!

Wij zijn ervan overtuigd u, ondanks de bijzondere omstandigheden, een fijn verblijf te kunnen bieden. Indien u nadere vragen heeft, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Graag tot ziens!
Met vriendelijke groet,

Familie van Dasler en medewerkers
Vakantiecentrum De Ullingse Bergen