Ga er op uit en kom genieten van een heerlijke zomervakantie bij Vakantiecentrum De Ullingse Bergen.

Vakantiecentrum De Ullingse Bergen is het vakantieoord voor jonge gezinnen met kinderen tot ca. 10 jaar, senioren en natuurliefhebbers. Kom heerlijk plonsen in ons verwarmde, openlucht zwembad, speel uren in een van de speeltuintjes of binnenspeelgelegenheden, fiets of wandel vanuit de camping zo het prachtige bosgebied in, sla een balletje op de tennisbaan, ga op ontdekkingstocht in de natuur met het kabouterpad of laat u culinair verwennen in ons Restaurant De Heksenboom.


Ook in de zomer bieden wij aantrekkelijke arrangementen. Wat dacht u van een een-, twee- of drieweeks zomerarrangement. Wist u dat u ook uw aankomst- en vertrekdatum net als het aantal nachten zelf kunt bepalen?
 
 100m2150m2
1 week kamperen zomervakantie€ 225,-€ 285,-
2 weken kamperen zomervakantie€ 410,-€ 515,-
3 weken kamperen zomervakantie€ 595,-€ 740,-

Alle arrangementen zijn voor 2 personen en inclusief gebruik van douches, (warm)water, zwembad en overheidsheffingen.                                                      

U kunt ook in een van onze gezellige accommodaties verblijven. Huur nu de eenvoudige 5-persoons boshut of een van onze luxe 5-persoons verandachalets of 6-persoons chalets. We bekijken graag met u welke nachten er nog beschikbaar zijn.

Bekijk onze tarievenlijst voor alle aantrekkelijke arrangementen.

Bel (0485-388566) of mail (info@ullingsebergen.nl) ons voor de allerlaatste plaatsen. Wij zoeken graag samen met u naar een geschikte plaats.

Voor onze actuele corona voorwaarden in de zomervakantie, klik hier