Ga er op uit en kom genieten van een heerlijke zomervakantie bij Vakantiecentrum De Ullingse Bergen.

Vakantiecentrum De Ullingse Bergen is het vakantieoord voor jonge gezinnen met kinderen tot ca. 10 jaar, senioren en natuurliefhebbers. Kom heerlijk plonsen in ons verwarmde, openlucht zwembad, speel uren in een van de speeltuintjes of binnenspeelgelegenheden, fiets of wandel vanuit de camping zo het prachtige bosgebied in, sla een balletje op de tennisbaan, ga op ontdekkingstocht in de natuur met het kabouterpad of laat u culinair verwennen in ons Restaurant De Heksenboom.


Ook in de zomer bieden wij aantrekkelijke arrangementen. Wat dacht u van een een-of tweeweeks zomerarrangement. Wist u dat u ook uw aankomst- en vertrekdatum net als het aantal nachten zelf kunt bepalen?
Losse nachten al vanaf € 35,75 euro.
 
 100m2150m2
1 week kamperen zomervakantie€ 262,50,-€ 322,50
2 weken kamperen zomervakantie€ 525,-€ 645,-
   

Alle arrangementen zijn voor 2 personen en inclusief gebruik van douches, (warm)water, zwembad en overheidsheffingen.              

Vanaf 27 augustus tot en met 2 oktober geniet u van onze voordelige nazomerarrangementen.
Kom 7 nachten genieten vanaf € 155,- euro per week. Liever een weekendje eropuit? Ook dat is mogelijk, van vrijdag tot en met maandag verblijft u voor slechts € 69,50.

Sint Anthonis en de omgeving biedt veel moois. Kom hiervan genieten tijdens het Septemberarrangement van 27 augustus tot en met 2 oktober. Een 100m2 plaats voor deze gehele maand voor € 347,50 of een 150m2 plaats met eigen waterkraan voor € 432,50.                                     

U kunt ook in een van onze gezellige accommodaties verblijven. Huur nu de eenvoudige 5-persoons boshut of een van onze luxe 5-persoons verandachalets of 6-persoons chalets. We bekijken graag met u welke nachten er nog beschikbaar zijn.

Bekijk onze tarievenlijst voor alle aantrekkelijke arrangementen.

Bel (0485-388566) of mail (info@ullingsebergen.nl) ons voor de allerlaatste plaatsen. Wij zoeken graag samen met u naar een geschikte plaats.