NIEUW in 2024: SANITAIRGEBOUW GRASVELD

Komende winter wordt er een geheel nieuw sanitairgebouw gebouwd op het Grasveld. Het oude gebouw wordt gesloopt en vervangen door een gebouw met alle wensen van de huidige kampeerder. 
Het nieuwe sanitairgebouw zal niet voorzien worden van een traditionele heren- en damesindeling, maar van ruime badkamers waar u met uw gehele gezin gebruik van kunt maken. Voortaan niet meer omkleden in een krap douchehokje, maar heerlijk douchen en omkleden in de comfortabele  badkamers. Terwijl mama de kinderen uitkleed, kunnen papa’s de kinderen douchen. Deze zelfde badkamer is natuurlijk ook voorzien van een ruime wastafel.
Eén van de badkamers is een speciale familiedouche. Twee kinderen kunnen hier tegelijkertijd douchen om vervolgens hun tandjes te poetsen en door de ouders weer aangekleed te worden. Tot slot is één van de badkamers speciaal voor mindervaliden. Deze eveneens ruime badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche voorzien van alle mindervaliden voorzieningen.
Ook is het nieuwe sanitairgebouw voorzien van een speciaal kindersanitair. In deze kinderruimte treft u aankleedkussens met babybadjes, (verlaagde) kindertoiletten met kinderwasbakjes en verhoogde kinderdouches. Het douchen voor uw kinderen wordt nu nog meer een feestje na een hele dag gespeeld te hebben op de camping.
Vanzelfsprekend beschikt het sanitairgebouw tot slot over toiletten, afwasplaatsen en een stortplaats voor een chemisch toilet. In de afwasruimte treft u ook een magnetron voor het opwarmen van uw (baby)maaltijden en een vriezer voor het invriezen van uw koelelementen of speciale dieetvoedingen.
Het nieuwe sanitairgebouw is, door middel van een toegangssysteem, alleen te gebruiken door kampeerders staande op het Grasveld.

Binnenkort treft u op deze pagina foto’s van de verbouwing, maar ook een impressie van ons nieuwe sanitairgebouw. Volg ons op Facebook en/of Instagram en u kunt de vorderingen van de verbouwing volgen. Mogen wij u in 2024 verwelkomen?