Alle speeltoestellen op een rij

Onze camping is voorzien van rustige laantjes, maar ook van gezellige kampeervelden met al dan niet in het midden een speeltoestel. Onderstaand treft u een overzicht van de verschillende speeltoestellen op de verschillende locaties. Wellicht nog handiger bij het bepalen van uw favoriete kampeerplaats of huuraccommodatie, afgestemd op de leeftijd van uw kinderen!

Grasveld 12, 26, 36, 48, 77


Bij Grasveld 12, 26, 36, 39, 48, 76, 77, de Boshutten en de Lodge is een mooi speeltuintje gelegen. Dit speeltuintje bestaat uit een ruime zandbak, alsook een speeltoestel. Op dit speeltoestel kunnen de kinderen heerlijk klimmen of glijden van een glijbaan. Terwijl (groot)ouders toekijken vanaf een bankje spelen de kinderen heerlijk in de speeltuin!

Grasveld 49 t/m 63


Op het kampeerveld met plaatsnummer Grasveld 49 t/m 63 is een mooie zandbak gelegen met hierin een speeltoestel met mogelijkheid tot klimmen en glijden. (Groot)ouders genieten voor hun tent terwijl de kinderen in de tussentijd heerlijk spelen en nieuwe (camping)vriendjes maken! 

Grasveld 64 t/m 70


Ook op het 'veldje' bij Grasveld 64 t/m 70 is een klein speeltoestel met zandbak gelegen. Wilt u iets rustiger kamperen? Wilt iets schaduwrijker staan? Dan is dit een ideaal 'veldje'. Direct naast Grasveld 64 is dit speeltoestel gelegen. 

Maisveld 113 t/m 120


Bij de basisplaatsen op het Maisveld zijn natuurlijk ook speeltoestellen gelegen. Temidden van Maisveld 113 t/m 120 vindt u dit speeltoestel met zandbak. Dit veldje is één van de meest gewilde veldjes bij jonge gezinnen. Niet alleen vanwege het leuke (niet te kleine en toch ook niet te grote) veldje, alsook de centrale ligging dichtbij het sanitair en de centrale voorzieningen (als centrale speeltuin, zwembad, voetbalveld, snackbar etc.). 

Maisveld 129 t/m 141


Op het Maisveld is nóg een leuk veldje te vinden, waarbij u direct vanaf uw kampeerplaats zicht hebt op je spelende kinderen. Op het veldje met nummer Maisveld 129 t/m 141, een veldje met zo'n 14 kampeerplaatsen, staat een speeltoestel waarop kinderen kunnen klimmen en glijden en afloop kunnen spelen in de zandbak. 

Maisveld 149


Dit speeltoestel is niet temidden van een kampeerveldje gelegen, maar langs de rand van het veldje, t.w. naast Maisveld 149. Een leuke wip wap met wip kip!

Maisveld 155


Ook dit speeltoestel staat naast een kampeerveldje, naast Maisveld 155; een mooie schommel met wip kip. Met behulp van uw duwtje gaat uw zoon of dochter graag op de schommel een stukje 'de lucht in'. 

Maisveld 156 t/m 158


Tegenover Maisveld 155 en 156 is een leuk speelhuisje gelegen met klimtoestel. Rondom deze speeltoestel vindt u een grasmat voor het samen spelen van een vakantiespelletje. 

Centrale speeltuin


Bij het zwembad treft u een centrale speeltuin met verschillende speeltoestellen waarop gespeeld kan worden op de glijbaan, de schommel of het klimtoestel.