mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen
Onze camping is voorzien van rustige laantjes, maar ook van gezellige kampeervelden met al dan niet in het midden een speeltoestel. Onderstaand treft u een overzicht van de verschillende speeltoestellen op de verschillende locaties. Wellicht nog handiger bij het bepalen van uw favoriete kampeerplaats of huuraccommodatie, afgestemd op de leeftijd van uw kinderen!
Bij Grasveld 12, 26, 36, 39, 48, 76, 77 en alle verhuuraccommodaties is een mooi speeltuintje gelegen. Deze speeltuin bestaat uit een ruime zandbak, alsook een speeltoestel. Op dit speeltoestel kunnen de kinderen heerlijk klimmen of glijden van een glijbaan. Terwijl (groot)ouders toekijken vanaf een bankje spelen de kinderen heerlijk in de speeltuin!
Op het kampeerveld met plaatsnummer Grasveld 49 t/m 63 is een mooie zandbak gelegen met hierin een speeltoestel met mogelijkheid tot klimmen en glijden. (Groot)ouders genieten voor hun tent terwijl de kinderen in de tussentijd heerlijk spelen en nieuwe (camping)vriendjes maken! 
Ook op het 'veldje' bij Grasveld 64 t/m 70 is een klein speeltoestel met zandbak gelegen. Wilt u iets rustiger kamperen? Wilt iets schaduwrijker staan? Wilt u een speeltoestel dat wat lager is en daarmee ideaal voor jongere kinderen? Dan is dit een ideaal 'veldje'. Direct naast Grasveld 64 is dit speeltoestel gelegen.
Bij de basisplaatsen op het Maisveld zijn natuurlijk ook speeltoestellen gelegen. Temidden van
Maisveld 113 t/m 120 vindt u dit speeltoestel met zandbak. Dit veldje is één van de meest gewilde veldjes bij jonge gezinnen. Niet alleen vanwege het leuke (niet te kleine en toch ook niet te grote) veldje, alsook de centrale ligging dichtbij het sanitair en de centrale voorzieningen (als centrale speeltuin, zwembad, voetbalveld, snackbar etc.). 
Op het Maisveld is nóg een leuk veldje te vinden, waarbij u direct vanaf uw kampeerplaats zicht hebt op uw spelende kinderen. Op het veldje met nummer Maisveld 129 t/m 141, een veldje met zo'n 14 kampeerplaatsen, staat een speeltoestel waarop kinderen kunnen klimmen en glijden en heerlijk kunnen spelen in de zandbak. 
Dit speeltoestel is niet temidden van een kampeerveldje gelegen, maar langs de rand van het veldje, t.w. naast Maisveld 149. Een leuke wip wap!
Ook dit speeltoestel staat naast een kampeerveldje, naast Maisveld 155; een mooie schommel. Met behulp van uw duwtje gaat uw zoon of dochter graag op de schommel een stukje 'de lucht in'. 
Tegenover Maisveld 155 en 156 is een leuk speelhuisje gelegen en klimtoestel voorzien van klimnetten en een glijbaan. Rondom deze speeltoestel vindt u een grasmat voor het samen spelen van een vakantiespelletje. 
Bij het zwembad treft u een centrale speeltuin met verschillende speeltoestellen waarop gespeeld kan worden op de glijbaan, de schommel, het klimtoestel of met het zand- en waterspeeltoestel.