Faciliteiten

Vakantieplezier voor jong en oud

Vakantiecentrum De Ullingse Bergen is het vakantieoord voor jonge gezinnen met kinderen tot ca. 10 jaar, senioren en natuurliefhebbers. Jonge gezinnen vermaken zich in een van de vele speelgelegenheden of het verwarmde openlucht zwembad. Onderstaand treft u een overzicht van de vele faciliteiten op ons Vakantiecentrum. Alle speelgelegenheden, maar ook leuke en bijzondere uittips in de omgeving hebben we voor u op een rijtje gezet. 
 
  Zoek & Boek

Ongestoord spelen


"Spelende kinderen hebben op ons vakantiecentrum voorrang". De Ullingse Bergen is een fijne overzichtelijke camping voor ouders met jonge kinderen. Dicht bij de tent of caravan is er voor de ondernemende peuters een zandbak of speeltoestelletje te vinden. Vanuit uw luie stoel houdt u zo zicht op uw spelende peuter. Een uitgebreide speeltuin is te vinden bij de centrale voorzieningen. Hier kunnen uw kinderen urenlang ongestoord spelen, klimmen en klauteren.

Ballenbad


Heerlijk ravotten en droogzwemmen in het ballenbad. Als het buiten wat minder is, kunnen de kinderen in de "ballentent" lekker droog spelen. Dit is een overdekte ruimte met een ballenbad, bouwblokken en ‘kinderkeuken’, uitermate geschikt voor kinderen tot 6 jaar.
Bij zowel mooi als slecht weer kunnen de kinderen zich uitgebreider vermaken in de binnenspeeltuin met groot speeltoestel waar uren gespeeld kan worden in de vorm van klimmen, klauteren en glijden.

Zwemmen


Spartelen, spelen met water en baantjes trekken kan in ons verwarmde buitenzwembad. Voor de allerkleinsten is er een apart peuter- en kleuterbad met speeltjes. Voor de groteren onder ons is er het grote bad van 1.40 m diep. Om te voorkomen dat de kleine kinderen (zonder zwemdiploma) in een onbewaakt ogenblik wegglippen, hebben wij een veilig hek om en tussen alle zwembaden gezet. Voor de ouders hebben wij heerlijke ligbedden staan. Het is toch vakantie, nietwaar?
Heeft u tijdens het zwemmen dorst of honger gekregen? Geen probleem! De medewerkers van de snackbar, gelegen direct bij het zwembad, staan graag voor u klaar en bereiden graag de door u gewenste snacks! 

Mens-erger-je-niet


Mens-erger-je-niet is een leuk spel dat u buiten in het groot kunt spelen. Een leuk spel; voor groot en klein. Wie gaat er winnen? Op het spelenveld heeft u samen met uw kinderen tevens de mogelijkheid om even heerlijk te springen op het grote luchtkussen, de airtrampoline.

Sportief uurtje


Zin in een sportief uurtje? Ook dat is op diverse manieren mogelijk op De Ullingse Bergen. Wat dacht u van tennis, jeu-de-boules of voetbal op ons voetbalveld.

Snackbar


Bij vakantie hoort een lekker ijsje of een puntzak frites. Centraal op de camping, bij het verwarmde openlucht zwembad, treft u de snackbar waar u van harte welkom bent voor een ijsje, snack, frites of een snoepje. Ook bent u welkom in de snackbar, in de door ons genoemde 'huiskamer' , voor het lezen van de krant, een praatje of het spelen van een potje biljart. Ook treft u hier de mini-bibliotheek. De snackbar is geopend tijdens de (landelijke) schoolvakanties en alle weekenden in de periode mei t/m september. 

Restaurant De Heksenboom


Bij vakantie hoort culinaire verwennerij. Naast een snackbar beschikt onze camping ook over een restaurant, genaamd De Heksenboom. U bent in ons restaurant van harte welkom voor diverse heerlijke gerechten, variërend van een snelle lunch tot een meer-gangen-diner. Uw kinderen kunnen zelfs genieten van één van de heerlijke kindergerechten of pannenkoeken. Terwijl u geniet van uw diner vermaken de kinderen zich uitstekend in de buitenspeeltuin of in de kinderspeelkamer (binnen).

Sanitairgebouwen


Op de camping zijn 2 comfortabele sanitairgebouwen aanwezig. Één toiletgebouw is gelegen bij het ‘Grasveld’ en de ander bij het ‘Maisveld’. Beide sanitairgebouwen zijn voorzien van toiletten, douches, wascabines, babybadkamer en een chemisch toilet. Wij doen ons uiterste best om deze sanitairgebouwen gedurende uw vakantie heerlijk schoon en fris te houden.

Broodjesservice


Een vakantiedag hoor je natuurlijk dagelijks te starten met verse croissantjes en een ochtendkrant! Op de camping is geen winkel aanwezig, echter op slechts 1 km afstand, in Sint Anthonis, zijn 2 ruime supermarkten aanwezig (7 dagen per week geopend). In de receptie verkopen wij u graag dagelijkse verse broodjes (ook op zon- en feestdagen; broodjes op bestelling), gasflessen en ijsjes!

Receptie


Onze medewerkers in de receptie staan dagelijks voor u klaar voor het huren van (familie)fietsen, het reserveren van uw (volgende) vakantie of informatie over een van de leuke uitstapmogelijkheden in de omgeving. In de VVV-hoek treft u een breed scala aan folders van attractieparken, dierentuinen, musea, tuinen, maar treft u ook aantrekkelijke fiets- en wandelroutes. 
Leest u graag een goed boek in uw vakantie? In de receptie treft u een bibliotheek en lenen we u graag een goed boek uit!  Ook voor een lekker ijsje kunt u in de receptie terecht! 

Bibliotheek


Uw vakantie is de tijd om een goed boek te lezen.  In de receptie treft u een mini-bibliotheek. Heeft u uw boek uit? Geen probleem! Haal een goed boek in de receptie en u kunt snel weer verder lezen. 

Binnenspeeltuin


Mooi of minder mooi weer? Geen probleem. Uw (klein)kinderen zullen zich niet vervelen. De kleine kids zullen uren genieten tussen alle ballen in de ballenbak. Daarna kunnen ze rennen, spelen en glijden in de binnenspeeltuin. U heeft geen kind aan ze. 

Airtrampoline


Op de Airtrampoline spring je samen met al je, zojuist gemaakte, campingvriendjes. Jong, oud, het maakt niet uit. Iedereen maakt graag een vreugdesprongetje.  

MaGniX


Vakantiecentrum De Ullingse Bergen staat bekend om het beperkte recreatieprogramma. In de vakantieperiodes worden maximaal 2 activiteiten per dag georganiseerd. Qua activiteiten kunt u denken aan knutselen, kinderbingo, dansen met MaGniX, spelletjesmiddag of wandelen onder leiding van de boswachter. MaGniX is de kindervriend van alle kindjes op de camping en danst in vakantieperiodes ca. 2 keer per week met alle kindjes. Ondanks het beperkte recreatieprogramma zullen de kinderen zich niet vervelen. Ze maken nieuwe campingvriendjes in een van de speeltuintjes, in de ballenbak, in de binnenspeeltuin, op de Airtrampoline of in het zwembad.

WIFI


Natuurlijk gaat De Ullingse Bergen ook mee met alle moderne technieken van tegenwoordig. Op de gehele camping kunt u gebruik maken van draadloos internet. Er zijn zowel dag-, 3 dagen-, week-, maand-, 3-maanden als 6-maandenkaarten verkrijgbaar.
Rondom de receptie en in ons restaurant De Heksenboom kunt u geheel GRATIS gebruik maken van internet. Heeft u een verhuuraccommodatie geboekt? Dan ontvangt u voor 3 gebruikers een inlogcode om gratis gebruik te maken van internet.

Een overzicht van de verschillende WIFI-abonnementen:
 

 1 gebruikerFamiliepas
(max. 3 gebruikers)
1 dag (24 uur)€ 2,00€ 3,50
3 dagen (72 uur)€ 5,00€ 8,50
Week€ 10,00€ 17,00
Maand€ 17,50€ 30,00
3 maanden€ 35,00€ 60,00
6 maanden€ 50,00€ 85,00
Jaar€ 75,00€ 125,00

Wasserette


Centraal op de camping is de wasserette gelegen. De wasserette is voorzien van wasmachines, drogers, een centrifuge, een langzaamwasser en een strijkplank.

Camperstation


Naast de receptie, op het 'Grasveld', is een camperservicestation beschikbaar voor het lozen van vuil water en het vullen van de watertank.