mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen
Vakantiecentrum De Ullingse Bergen is het vakantieoord voor jonge gezinnen met kinderen tot ca. 10 jaar, senioren en natuurliefhebbers. Jonge gezinnen vermaken zich in een van de vele speelgelegenheden of het verwarmde openlucht zwembad. Onderstaand treft u een overzicht van de vele faciliteiten op ons Vakantiecentrum.

Ongestoord spelen

"Spelende kinderen hebben op ons vakantiecentrum voorrang". De Ullingse Bergen is een fijne overzichtelijke camping voor ouders met jonge kinderen. Dichtbij de tent of caravan is er voor de ondernemende peuters een zandbak met speeltoestelletje te vinden. Vanuit uw luie stoel houdt u zo zicht op uw spelende peuter. Een uitgebreide speeltuin is te vinden bij de centrale voorzieningen. Hier kunnen uw kinderen urenlang ongestoord spelen, klimmen en klauteren.

Ballenbak & Peuterspeelzone

Heerlijk ravotten en droogzwemmen in de ballenbak. Als het buiten wat minder is, kunnen de kinderen in de "ballentent" lekker droog spelen. Dit is een overdekte ruimte met een ballenbak, grote treinbaan (wie maakt de mooiste treinbaan?) en peuterzone, uitermate geschikt voor kinderen tot 5 jaar. In de peuterzone kunnen de jonge kindjes veilig spelen op een glijbaan, klimmen over de speelblokken en balanceren over de regenboogbrug.

Bij zowel mooi als slecht weer kunnen de kinderen zich vermaken in de binnenspeeltuin met groot speeltoestel waar uren gespeeld kan worden in de vorm van klimmen, klauteren en glijden.

Zwemmen

Spartelen, spelen met water en baantjes trekken kan in ons verwarmde buitenzwembad. Voor de allerkleinsten is er een apart peuter- en kleuterbad met speeltjes. Voor de groteren onder ons is er het grote bad van 1.40 m diep. Om te voorkomen dat de kleine kinderen (zonder zwemdiploma) in een onbewaakt ogenblik wegglippen, hebben wij een veilig hek om en tussen alle zwembaden gezet. Voor de ouders hebben wij heerlijke ligbedden staan. Het is toch vakantie, nietwaar?

Heeft u tijdens het zwemmen dorst of honger gekregen? Geen probleem! De medewerkers van de snackbar, gelegen direct bij het zwembad, staan graag voor u klaar en bereiden graag de door u gewenste snacks! 

Sportief uurtje

Zin in een sportief uurtje? Ook dat is op diverse manieren mogelijk op De Ullingse Bergen. Wat dacht u van tennis, jeu-de-boules of voetbal op ons voetbalveld.

Snackbar

Bij vakantie hoort een lekker ijsje of heerlijke frites. Centraal op de camping, bij het verwarmde openlucht zwembad, treft u de snackbar waar u van harte welkom bent voor een ijsje, snack, frites, overheerlijke pizza's of een snoepje. De snackbar is geopend tijdens de (landelijke) schoolvakanties en alle weekenden in de periode mei t/m september. 

Restaurant De Heksenboom

Bij vakantie hoort culinaire verwennerij. Naast een snackbar beschikt onze camping ook over een restaurant, genaamd De Heksenboom. U bent in ons restaurant van harte welkom voor diverse heerlijke gerechten, variërend van een snelle lunch tot een meer-gangen-diner. Uw kinderen kunnen zelfs genieten van één van de heerlijke kindergerechten of pannenkoeken. Terwijl u geniet van uw diner vermaken de kinderen zich uitstekend in de buitenspeeltuin of in de kinderspeelkamer (binnen).

Sanitairgebouwen

Op de camping zijn 2 comfortabele sanitairgebouwen aanwezig. Één toiletgebouw is gelegen bij het Grasveld en de ander bij het Maisveld. Het sanitairgebouw op het Maisveld is voorzien van toiletten, douches, babybadkamer en een chemisch toilet.

Afgelopen winter is er een geheel nieuw sanitairgebouw gebouwd op het Grasveld. Het oude gebouw is gesloopt en vervangen door een gebouw met alle wensen van de huidige kampeerder. Het nieuwe sanitairgebouw is niet voorzien van een traditionele heren-/damesindeling, maar van ruime badkamers waar u met uw gehele gezin gebruik van kunt maken. Tevens is het sanitairgebouw voorzien van een kinder- en mindervalidensanitair. De afwasruimte is voorzien van een vriezer (voor invriezen van koelelementen, eigen eten i.v.m. een dieet) en magnetron (voor bijv. het opwarmen van babyvoeding). Door middel van een toegangssysteem is dit gebouw alleen te gebruiken door gasten van het Grasveld.

Wij doen ons uiterste best om deze sanitairgebouwen gedurende uw vakantie heerlijk schoon en fris te houden.

Broodjesservice

Een vakantiedag hoort u natuurlijk dagelijks te starten met verse croissantjes en een ochtendkrant! Op de camping is geen winkel aanwezig, echter op slechts 1 km afstand, in Sint Anthonis, is een ruime supermarkt aanwezig (7 dagen per week geopend). In de receptie verkopen wij u graag dagelijkse verse broodjes (ook op zon- en feestdagen; broodjes op bestelling), gasflessen, ochtendkranten en ijsjes! Ook kunt u iedere ochtend terecht voor een verse kop koffie of thee om uw dag extra goed te starten.

Receptie

Onze medewerkers in de receptie staan dagelijks voor u klaar voor het verhuren van (familie)fietsen, het reserveren van uw (volgende) vakantie of informatie over een van de leuke uitstapmogelijkheden in de omgeving. In de VVV-hoek treft u een breed scala aan folders van attractieparken, dierentuinen, musea, tuinen, maar treft u ook aantrekkelijke fiets- en wandelroutes. 
Leest u graag een goed boek in uw vakantie? In de receptie treft u een bibliotheek en lenen we u graag een goed boek uit! Ook voor een lekker ijsje of vers kopje koffie of thee kunt u in de receptie terecht! 

Bibliotheek

Uw vakantie is de tijd om een goed boek te lezen.  In de receptie treft u een mini-bibliotheek. Heeft u uw boek uit? Geen probleem! Haal een goed boek in de receptie en u kunt snel weer verder lezen. 

Binnenspeeltuin

Mooi of minder mooi weer? Geen probleem. Uw (klein)kinderen zullen zich niet vervelen. De kleine kids zullen uren genieten tussen alle ballen in de ballenbak. Daarna kunnen ze rennen, spelen en glijden in de binnenspeeltuin. U heeft geen kind aan ze. 

Airtrampoline

Op de Airtrampoline spring je samen met al je, zojuist gemaakte, campingvriendjes. Jong, oud, het maakt niet uit. Iedereen maakt graag een vreugdesprongetje.  

Water- en zandspeeltuin

In de water- en zandpeeltuin kan er heerlijk worden gespeeld met zand en water! In de centrale speeltuin bij het zwembad is een dit speeltoestel te vinden voor urenlang speelplezier!

MaGniX

Vakantiecentrum De Ullingse Bergen staat bekend om het beperkte recreatieprogramma. In de vakantieperiodes worden maximaal 2 activiteiten per dag georganiseerd. Qua activiteiten kunt u denken aan knutselen, kinderbingo, dansen met MaGniX, speurtocht of wandelen onder leiding van de boswachter. MaGniX is de kindervriend van alle kindjes op de camping en danst in vakantieperiodes ca. 2 keer per week met alle kindjes. Ondanks het beperkte recreatieprogramma zullen de kinderen zich niet vervelen. Ze maken nieuwe campingvriendjes in een van de speeltuintjes, in de ballenbak, in de binnenspeeltuin, op de Airtrampoline of in het zwembad.

WIFI

Op de gehele camping kunt u gebruik maken van draadloos internet. Op uw plaats kunt u gratis gebruik maken van de wifi met beperkte snelheid. Wenst u meer te doen met internet, dan kunt u een abonnement kopen. Er zijn zowel dag-, 3 dagen-, week-, maand-, 3-maanden als 6-maandenkaarten verkrijgbaar.

Wasserette

Centraal op de camping is de wasserette gelegen. De wasserette is voorzien van wasmachines, drogers, een centrifuge, een langzaamwasser en een strijkplank.

Camperstation

Naast de receptie, op het Grasveld, is een camperservicestation beschikbaar voor het lozen van vuil water en het vullen van de watertank.
 


Oplaadpunt elektrische auto's

Heeft u een elektrische auto? Geen probleem! Op de centrale parkeerplaats en op de parkeerplaats van ons restaurant De Heksenboom treft u 2 oplaadpunten voor het opladen van uw elektrische auto!