mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen
Vakantiecentrum De Ullingse Bergen is een camping waar u echt tot rust komt. Laat uw horloge en agenda thuis en geniet van alle comfort op en rondom uw kampeerplaats of huuraccommodatie. Onze slogan 'kom luisteren naar de stilte' brengt u dagelijks in de praktijk. Overdag luistert u naar de fluitende vogels, terwijl u 's avonds, onder het genot van een goed glas wijn, geniet van een goed boek voor uw tent. Uiterlijk om 23.00 uur is het muisstil en geniet u van uw welverdiende nachtrust. Tot 08.00 uur kunt u heerlijk slapen. Deze nachtrust wordt door iedere gast erg op prijs gesteld. 

Vooral gezinnen met kinderen tot een jaar of tien, senioren, wandelaars, fietsfanaten en natuurliefhebbers mogen wij tot onze gewaardeerde gasten rekenen. Op De Ullingse Bergen gaat het om recreëren in de natuur, waarbij rust en ruimte het uitgangspunt zijn. Onze slogan ‘Kom luisteren naar de stilte…’ brengt u bij ons dagelijks in de praktijk.

Geen behoefte aan een grootschalig recreatieprogramma? In de vakantieperiodes worden slechts 1 á 2 activiteiten per dag georganiseerd. U bepaalt hierdoor uw eigen dagprogramma door het aanbod op en rond de camping.

Vakantiecentrum De Ullingse Bergen is één van de Ardoer-vakantieparken. Ardoer is een samenwerkingsverband van ca. 30 vakantieparken in Nederland. Allemaal zelfstandige vakantieparken met een goed voorzieningenniveau. Alle parken onderscheiden zich van elkaar door de voorzieningen, ligging etc., maar één ding hebben ze allemaal gemeen: kwaliteit, service en gastheerschap.

Heeft u nog een vraag voordat u daadwerkelijk uw vakantie wilt boeken? Geen probleem! Onze medewerkers staan graag voor u klaar en geven u graag advies.

Wist u overigens dat onze camping hondenvrij is? 
Alles dichtbij


Op Vakantiecentrum De Ullingse Bergen geniet u van de rust en de comfortabele voorzieningen op het park. 'S Ochtends rustig wakker worden met vers gebakken croissants en uw ochtendkrantje. Vervolgens trekt u een aantal baantjes in het zwembad, waarna u gereed bent om samen de omgeving te ontdekken. Gezien de centrale ligging zijn ook Gelderland, Limburg en Duitsland op een steenworp afstand, alwaar u mooie bezienswaardigheden treft.  
Natuurschoon


Ook de natuurliefhebber kan zijn hart ophalen in Sint Anthonis. De camping grenst direct aan 1.000 ha natuurschoon van Staatsbosbeheer. De Staatsbossen van Sint Anthonis bestaan uit bossen, heide en zandverstuivingen. Direct vanaf de camping starten verschillende wandel- en fietsroutes, maar kunt u ook opstappen op het fietsknooppuntensysteem. Met kinderen de natuur ontdekken? Goed plan! Loop samen de mooie kinderroutes met behulp van een IVN-gezinstas of doe leuke natuuropdrachten op het nieuwe kabouterpad. 
Beperkt recreatie programma
Op Vakantiecentrum De Ullingse Bergen is slechts een beperkt recreatieprogramma aanwezig. In vakantieperiodes worden 1 á 2 activiteiten per dag georganiseerd. U kunt hierbij denken aan activiteiten als knutselen, wandelen onder leiding van de boswachter, kinderbingo of dansen met MaGniX. MaGniX is de grote kindervriend van alle kindjes op de camping. 

U hoeft dus niet, zoals in het dagelijkse leven wel het geval is, continu op de klok te kijken.

U bepaalt geheel uw eigen planning! Dat is pas vakantie!