Fotoboek

Zoek & Boek

Nieuwe verhuuraccommodaties 2017

Met ingang van 2017 zijn er extra verhuuraccommodaties, t.w. een 5-persoons verandachalet, een 6-persoons Bos-chalet en een luxe chalet met overdekt terras geschikt voor eveneens 6 personen.

Speelgelegenheden

Uw (klein)kinderen zullen zich geen moment vervelen. Niet alleen maken ze plezier met hun pasgemaakte campingvriendjes, maar ook genieten ze in de ballenbak, de binnenspeeltuin, op de airtrampolines of in een van de vele speeltuintjes verspreid over de camping.  

Verwarmd openlucht zwembad

Spetter- en spatterplezier voor jong en oud! De kleinste kinderen spelen onder uw toeziend oog in het peuterbad, de iets oudere kinderen roetsen van de kinderwaterglijbaan in het kleuterbad. De groteren onder ons maken lol of trekken baantjes in het grote zwembad van 1.40 meter diep. Bang te zijn dat uw (klein)kinderen iets overkomt, hoeft niet. Rondom het gehele zwembad, alsook tussen ieder bad...

Restaurant De Heksenboom

Bij vakantie hoort culinaire verwennerij! Geniet in restaurant De Heksenboom van een lekker kop koffie met gebak, een van de speciaalbieren van de tap of een heerlijke lunch of diner. Ook aan de kinderen is gedacht. Niet alleen genieten zij van de kindermenukaart, maar spelen zij ook in de binnen- of buitenspeeltuin.