Ervaringen

Zoek & Boek

De slogan ‘Kom luisteren naar de stilte…’ wekte onze nieuwsgierigheid. Waar is het vandaag de dag nog helemaal stil? Waar hoor je ’s morgens nog echt de vogels fluiten en bij het ondergaan van de zon de krekels tsjirpen? Op naar Vakantiecentrum De Ullingse Bergen dus! En het is echt waar. Het is er STIL! We kwamen er helemaal tot rust! Een echte aanrader! Wij komen zeker nog eens terug!

De heer en mevrouw Janssen (63 jaar), Velsen

Als we gaan kamperen willen we onze privacy. Een ruime kampeerplek vinden we belangrijk. Het is fijn als je buren hebt, maar het is zeker niet de bedoeling dat ze in onze potten en pannen kunnen kijken. Bij Vakantiecentrum De Ullingse Bergen heb je de keuze uit kampeerplaatsen van 100 en 150 m2. Je kiest voor alle comfort met een afvoer, watertappunt en elektriciteit of gaat voor ‘primitief’ kamperen. Afgelopen zomer hadden wij een mooie plaats op een gezellig veld met in het midden een fijne zandbak waarin onze kinderen heel wat zoete uurtjes hebben doorgebracht. Als we weer eens gaan, kies ik voor een kampeerplek in een van de rustige laantjes. Gewoon, om dat ook eens te ervaren!

Elise Bongers gehuwd met Frank en moeder van Nienke (5 jaar) en Pieter (3 jaar)

Vakantie is dé gelegenheid om weer eens écht tijd aan het gezin te besteden. Door het jaar heen is er die tijd natuurlijk ook wel, maar op vakantie is dat toch anders. We moeten niks, we mogen alles. Een camping waar er van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat georganiseerd vertier is, is niets voor ons. Wij willen zelf met onze kinderen spelen, met ze wandelen, fietsen en spelletjes doen. Vakantiecentrum De Ullingse Bergen is het voor ons helemaal! Af en toe een knutseluurtje voor de kinderen, een wandeling met de boswachter en nu en dan wat extra pret met MaGniX, het vrolijke bosbeest dat ook op Vakantiecentrum De Ullingse Bergen op vakantie is. Voor de rest van de tijd hebben we ons zelf prima vermaakt. Ook veel gezwommen natuurlijk, want het weer was prachtig!

Familie Kok, Helmond

Mijn vrouw en ik houden ontzettend van lezen. Tijdens onze vakanties verslinden we dan ook heel wat boeken, tijdschriften en kranten. Op Vakantiecentrum De Ullingse Bergen hebben we hier alle tijd voor. Weet je waarom? Omdat onze kinderen, Freek, Kaat en Jannes de hele dag op pad zijn. Als ze niet aan het tennissen zijn op één van de twee banen, zijn ze met vriendjes te vinden op het voetbalveld, in één van de speeltuintjes of op de airtrampoline waar ze heerlijk kunnen springen. Als het tenminste niet te warm is, want dan spetteren ze de hele dag in het zwembad.

Jan de Beer, getrouwd met Els en vader van Freek (9) en tweeling Kaat en Jannes (7)

Kamperen op Vakantiecentrum De Ullingse Bergen voelt voor ons als een vakantie in het bos. Het groene park wordt omringd door een voor ons wel heel aantrekkelijke buurman, 1.000 hectare Staatsbosbeheer. Vanuit het park lopen we zo het bos in, op zoek naar heidevelden en zandverstuivingen. We vinden het heerlijk om op ons gemak en ongestoord te picknicken. De fiets op, thermoskan mee, lekkere broodjes en een heerlijk flesje rosé. Meer vakantie hebben wij niet nodig!

De heer en mevrouw De Haas, Zaltbommel

Onze kinderen zijn nog klein. Bas, de jongste is 11 maanden en Willem ruim twee jaar. Ze hebben allebei nog veel verzorging en aandacht nodig. Maar op Vakantiecentrum De Ullingse Bergen komen wij zelf toch ook aan vakantie vieren toe. Het is er heerlijk rustig; de middagslaapjes verlopen er ongestoord, zodat we er daarna met z’n allen uitgerust op uit kunnen trekken. ’s Avonds als de kinderen tevreden op bed liggen, genieten wij van een glaasje wijn en een goed gesprek. Onze vakantie kan niet meer stuk!

Ellen Groen, echtgenote van Jan-Jaap en moeder van Bas (11 maanden) en Willem (2 jaar)