mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen


Gast Beoordelingen

 
                                    

 
3 Personen uit Hulsberg, 03-10-2023
Een fijn en rustig park naast een uitgestrekt bosgebied. Voldoende faciliteiten aanwezig om mijn dochter te laten amuseren. Meer dan voldoende speeltoestellen aanwezig verdeeld over de gehele camping. Prima zwembad en als het weer tegen zou zitten, zijn er genoeg mogelijkheden om binnen te spelen.

2 Personen uit Numansdorp
03-10-2023

Het zwembad, de omgeving , maar ook de douches zijn lekker warm. Wat ons betreft zou he5 fijn zijn als jullie de toiletgebouwen af en toe ontdoen van alle insecten die tegen het plafond zitten. Ook zou het fijn als de eikenboom gesnoeid zou kunnen worden. We hebben er erg veel last van gehad.

2 Personen uit Oostrum
26-08-2023

Wij vinden de camping een mooie mix van genieten van onze kleinkinderen op dagen dat ze er waren en genieten van de prachtige omgeving om in te wandelen wanneer we "kleinkindvrij" waren. Het is een fijne, rustige en gezellige camping waar we ons welkom voelen.

2 Personen uit Boxmeer
21-08-2023

Een geweldige ontvangst, een mooie ruime plek op een prachtige locatie. Een camping met veel mooie en goede speelplekken voor kinderen. Veilige zwembaden en verwarmd. Een topcamping met schoon en goed sanitair en heerlijke douche.

2 Personen uit Gouda
24-07-2023


fijne camping, alles is verzorgd, vriendelijke persoonlijke ontvangst.

5 Personen uit Tilburg
18-07-2023

Wij hebben genoten van ons weekend. Een hele mooie camping. Goede voorzieningen. Rustig. Heel fijn. Waarom toch geen 10? Omdat het chalet heel erg mooi was maar de slaapkamers wel heel erg smal. Verder nog een tip: we misten ontbijtbordjes Verder niets dan lof.

2 Personen uit Helmond
02-10-2023

We vinden het een mooie kindvriendelijke camping, springkussen, binnen en buitenspeeltuin voor alle leeftijden. Een heerlijk zwembad, wat 2 dagen langer open is gebleven, echt superfijn. En de prachtige bloembakken.
2 Personen uit Krommenie, 02-10-2023
Wij vonden het september arrangement op grasveld 39 heerlijk, we hopen volgend jaar weer op deze plaats te komen staan. Minpunt voor mij was wel dat de toilet voor mij niet toegankelijk was, ik loop met krukken wegens een gebroken knie, de toilet was laag en er zaten geen beugels aan de muur. De douche ruimte had gelukkig een klapstoeltje, was ook moeilijk maar met hulp van partner toch een paar keer gedouched. In ons geval bracht Hotel Hobby uitkomst.. Maar we hebben begrepen dat het volgend seizoen allemaal anders is en ik hoop dan weer helemaal mobiel te zijn.