mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen
Op Vakantiecentrum De Ullingse Bergen bent u van harte welkom met uw eigen caravan, tent, vouwwagen of camper.
U kunt kiezen uit een basis- of comfortplaats, uit een plaats van 100 of 150 m2, ochtend-, middag en/of de avondzon en uit een plaats op een gezellig veldje of gelegen in een rustig laantje.

Alle basisplaatsen beschikken over elektra. Wilt u meer luxe? Kies dan voor een comfortplaats waarbij u ook beschikt over rioolafvoer en CAI. Wilt u nog meer luxe? Dan is een plaats van 150 m2 iets voor u. Niet alleen heeft u nóg meer ruimte, maar heeft u ook een eigen watertappunt. 

Alle plaatsen bieden u voldoende privacy door de groenstrook rondom uw plaats. Enkele veldjes zijn voorzien van een speeltoestel waarbij u vanuit uw voortent uw spelende (klein)kinderen in de gaten kunt houden. Centraal op een kampeerveld of in één van de gezellige laantjes treft u, bij zowel de basis- als comfortplaatsen, een watertappunt. Op de gehele camping kunt u gebruik maken van draadloos internet.

Nieuw in 2024!
Afgelopen winter is er een geheel nieuw sanitairgebouw gebouwd op het Grasveld. Het oude gebouw is gesloopt en vervangen door een gebouw met alle wensen van de huidige kampeerder. Het nieuwe sanitairgebouw is niet voorzien van een traditionele heren-/damesindeling, maar van ruime badkamers waar u met uw gehele gezin gebruik van kunt maken. Tevens is het sanitairgebouw voorzien van een kinder- en mindervalidensanitair. De afwasruimte is voorzien van een vriezer (voor invriezen van koelelementen, eigen eten i.v.m. een dieet) en magnetron (voor bijv. het opwarmen van babyvoeding). Door middel van een toegangssysteem is dit gebouw alleen te gebruiken door gasten van het Grasveld.

Basis kampeerplaats 100m2

Maximaal 6 personen

De basis kampeerplaatsen van 100 m2 zijn gelegen op het Maisveld en voorzien van elektra (10 ampere). Centraal op de velden treft u een watertappunt.

Basis extra kampeerplaats 100m2

Maximaal 6 personen

De basis extra kampeerplaats van 100 m2 is gelegen op het Korenveld en voorzien van elektra (10 ampere). De basisplaats is dichtbij het sanitairgebouw gelegen, alsook dichtbij een speeltuin.

Basis kampeerplaats 150m2

Maximaal 6 personen

De basisplaatsen van 150 m2 zijn gelegen op Maisveld 133 en 134. Beide plaatsen zijn gesitueerd op een kampeerveld met speeltoestel en zijn voorzien van 16 ampere elektra, CAI en een watertappunt.

Comfort kampeerplaats 100m2

Maximaal 6 personen

Alle comfortplaatsen zijn gelegen op het Grasveld. De plaatsen zijn 100 m2 groot en beschikken over 10 ampere elektra, rioolafvoer en CAI. Centraal in de laantjes of op de velden treft u een watertappunt.

Comfort kampeerplaats 150m2

Maximaal 6 personen

Alle comfortplaatsen van maar liefst 150 m2 zijn gelegen op het 'Grasveld'. De plaatsen beschikken over 16 ampere elektra, rioolafvoer, CAI en een eigen watertappunt.
Alle kampeerplaatsen
Alle plaatsen bieden u voldoende privacy door de groenstrook rondom uw plaats. Centraal op een kampeerveld of in één van de gezellige laantjes treft u, bij zowel de basis- als comfortplaatsen, een watertappunt.