mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen
Basis extra kampeerplaats 100 m2 Basis extra kampeerplaats 100 m2
2 foto'sy

Basis extra kampeerplaats 100 m2

De basis extra kampeerplaats van 100 m2 is gelegen op Korenveld 71 en voorzien van elektra (10 ampere) & water. De basisplaats is dichtbij het sanitairgebouw gelegen, alsook dichtbij een speeltuin. De plaats treft u tussen de chaletplaatsen, alsook tegenover en tussen onze verhuuraccommodaties. Een ideale locatie als u samen met vrienden of familie wenst te overnachten die geen kampeermiddel. De plaats is niet bij alle overige kampeerplaatsen gelegen, echter wel in de directe regio van de kampeerplaatsen op het Grasveld. Deze plaats is ook door groen omheind. De plaats is rustig gelegen, maar ook redelijk dichtbij de centrale voorzieningen als de receptie, de ballenbak, airtrampoline, snackbar en het zwembad. Korenveld 71 geniet voornamelijk van middagzon (halverwege de middag) en avondzon.

De plaats is zowel geschikt voor caravans, campers, tenten en vouwwagens.
Op alle plaatsen kunt u gratis gebruik maken van wifi met beperkte snelheid. Wenst u meer of sneller internet, dan kunt u, tegen een geringe vergoeding, een abonnement kopen.

Per plaats is één auto toegestaan. Indien u geen bijzettentje heeft en nog ruimte heeft, mag u uw auto bij uw kampeermiddel parkeren. Natuurlijk mag u uw auto ook altijd parkeren op de centrale parkeerplaats bij de entree van de camping.

Nieuw in 2024!
Afgelopen winter is er een geheel nieuw sanitairgebouw gebouwd op het Grasveld. Het oude gebouw is gesloopt en vervangen door een gebouw met alle wensen van de huidige kampeerder. Het nieuwe sanitairgebouw is niet voorzien van een traditionele heren-/damesindeling, maar van ruime badkamers waar u met uw gehele gezin gebruik van kunt maken. Tevens is het sanitairgebouw voorzien van een kinder- en mindervalidensanitair. De afwasruimte is voorzien van een vriezer (voor invriezen van koelelementen, eigen eten i.v.m. een dieet) en magnetron (voor bijv. het opwarmen van babyvoeding). Door middel van een toegangssysteem is dit gebouw alleen te gebruiken door gasten van het Grasveld.

Kenmerken

Algemeen
  • Auto op standplaats
  • Stroom aansluiting
  • Water / afvoer
  • Wifi op plaats beschikbaar

Beschikbaarheid

  • Aankomst mogelijk
  • Geselecteerd
  • Beschikbaar
  • Niet beschikbaar