Natuurliefhebbers

Genieten middenin de natuur

Vakantiecentrum De Ullingse Bergen is uniek gelegen. De camping grenst direct aan 1.000 ha Staatsbosbeheer. Dit verrassende natuurgebied, één van de Brabantse Natuurpoorten, bestaat niet alleen uit bossen, maar ook uit heidevelden en zandverstuivingen. Tevens is een schaapskooi aanwezig en komt u wellicht oog in oog te staan met één van de Schotse Hooglanders.

Zoek & Boek

Wandel- en fietsroutesDirect vanaf de camping zijn diverse wandel-, fiets- en nordicwalkingroutes. Niet alleen door deze schitterende bossen, maar ook zijn er diverse fietsroutes door één van de idylische dorpjes in de gemeente Land van Cuijk en omgeving. Direct vanaf de camping kunt u gebruikmaken van één van de knooppuntroutes. Bij de receptie verkopen wij deze zeer prettige fiets- en wandelkaarten, waarmee u urenlang fiets- en/of wandelplezier beleeft. Wij informeren u graag!

Restaurant De HeksenboomNa afloop van uw mooie fiets- of wandeltocht verwennen wij u graag in ons restaurant De Heksenboom met een welverdiend glaasje rosé of één van de speciaalbieren van de tap!

Naar de website van De Heksenboom

OmgevingOp de pagina omgeving bieden wij u graag een overzicht van de vele uitstapmogelijkheden gelegen in de omgeving van Vakantiecentrum De Ullingse Bergen.

Bekijk onze tips voor leuke uitstapjes