mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen
Vakantiecentrum De Ullingse Bergen is uniek gelegen. De camping grenst direct aan 1.000 ha Staatsbosbeheer. Dit verrassende natuurgebied, één van de Brabantse Natuurpoorten, bestaat niet alleen uit bossen, maar ook uit heidevelden en zandverstuivingen. Tevens is een schaapskooi aanwezig en komt u wellicht oog in oog te staan met één van de Schotse Hooglanders.
Wandel- en fietsroutes
Direct vanaf de camping zijn diverse wandel-, fiets- en nordicwalkingroutes. Niet alleen door deze schitterende bossen, maar ook zijn er diverse fietsroutes door één van de idylische dorpjes in de gemeente Land van Cuijk en omgeving. Direct vanaf de camping kunt u gebruik maken van één van de knooppuntroutes. Bij de receptie verkopen wij deze zeer prettige fiets- en wandelkaarten, waarmee u urenlang fiets- en/of wandelplezier beleeft. Wij informeren u graag!
 

Bekijk hier het Fiets- & Wandelboekje

 

 

Restaurant De Heksenboom
In ons restaurant in Sint Anthonis De Heksenboom wordt u culinair verwend. Iedereen kan hier terecht voor een kopje koffie met huisgemaakt appelgebak, een uitgebreide lunch, culinair diner of een borrel. De kinderen hebben hier alle ruimte om buiten te spelen of vermaken zich in de binnenspeelkamer. De menukaart gaat altijd mee met het seizoen en biedt voor ieder wat wils.
 

Restaurant De Heksenboom

Omgeving
Direct naast de camping ligt 1.000 ha. Staatsbosbeheer waar uitgebreid gefietst en gewandeld kan worden. In deze bossen treft u veel uitgezette wandel- en nordic walkingroutes, maar kunt u ook, door middel van een knooppuntenkaart, diverse mooie (fiets)routes aan elkaar koppelen in de door u gewenste lengte.

Zeker de moeite waard tijdens uw verblijf op de Ullingse Bergen: 
 
  • Het Nationaal Oorlogsmuseum in Overloon
  • De Kasteeltuinen in Arcen 
  • Afrikamuseum in Berg & Dal 
  • Nationaal bevrijdingsmuseum in Groesbeek
  • Boerenbondsmuseum in Gemert
  • De Welnessboot in Mill 
  • één van de charmante steden zoals Helmond, Nijmegen, Venlo, Eindhoven of Den Bosch 
 

Lees meer over de omgeving