mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Vakantiecentrum De Ullingse Bergen in het Brabantse Sint Anthonis is dé vakantiestek voor mensen die willen genieten van hun welverdiende rust. Niet voor niets is ons slogan 'kom luisteren naar de stilte'. Waar vindt u tegenwoordig nog stilte? Hebben we het in het dagelijks leven niet al te druk? Uw vakantie is juist hét moment om te ontspannen, uit te rusten, te genieten en het horloge even (echt) aan de kant te leggen.  

Midden in de natuur
Vakantiecentrum De Ullingse Bergen is gelegen direct naast 1.000 ha Staatsbosbeheer. De natuur vindt u niet alleen direct naast de camping, maar ook op de camping. De camping is temidden van groen gelegen. De eekhoorntjes en konijntjes voelen zich ook thuis op de camping en dartelen dan ook heerlijk rond rondom de diverse kampeermiddelen. Wilt u wakker worden van vrolijk fluitende vogels en 's avonds uw laatste kruimels op laten eten door de konijntjes? Kom dan vakantie vieren in Sint Anthonis! 
 

Bekijk onze rustige kampeerplaatsen

Avondrust
's Avonds om uiterlijk 23.00 uur is het muisstil op de camping. Terwijl de kinderen al lang slapen, genieten (groot)ouders op de veranda nog even van een lekker wijntje. Dat is toch vakantie? 
 

Bekijk hier onze accommodaties

Trek uw eigen plan
Onze gasten willen niet vermaakt worden door een recreatieteam, maar juist zelf hun plan trekken. Genieten in het zwembad, een balletje slaan op de tennisbaan of gewoon een spelletje spelen voor de tent. Lekker een dagje uit? Er zijn zoveel mogelijkheden; naast de uitgebreide fiets- en wandelroutes (direct vanaf de camping), is een bezoekje aan een dierentuin, attractiepark of museum meer dan de moeite waard. 
 

Bekijk onze tips voor leuke uitstapjes

Beperkt recreatieprogramma
Tijdens vakantieperiodes worden er slechts één of twee activiteiten per dag georganiseerd; activiteiten in de sfeer van knutselen, wandelen met de boswachter, dansen met MaGniX, kinderbingo, speurtocht etc. Er is géén disco of animatieteam met luidspreker die een ronde over de camping loopt om alle kinderen op te halen. U trekt juist uw eigen plan en geniet daarom écht van rust en stilte! 
 

Bekijk al onze faciliteiten