Senioren/grootouders

Genieten van het echte vakantiegevoel

Vakantiecentrum De Ullingse Bergen wordt veel bezocht door 50+-ers. Zowel buiten als tijdens vakantieperiodes geniet u van de comfortabele voorzieningen op de camping, maar ook van de vele uitstapmogelijkheden in de directe omgeving.

Ook grootouders met kleinkinderen weten Vakantiecentrum De Ullingse Bergen steeds meer te vinden. Terwijl u geniet van een heerlijk leesboek, spelen de kinderen met elkaar in de zandbak en dat vlak voor uw tent. Is dat niet (samen) genieten? 's Middags even spelen in de ballenbak of op het springkussen? Terwijl de kinderen 's avonds rustig slapen, geniet u van een wijntje voor de tent. Dat is pas echt vakantie!

Zoek & Boek

OmgevingDirect naast de camping ligt 1.000 ha. Staatsbosbeheer waar uitgebreid gefietst en gewandeld kan worden. In deze bossen treft u veel uitgezette wandel- en nordic walkingroutes, maar kunt u ook, door middel van een knooppuntenkaart, diverse mooie (fiets)routes aan elkaar koppelen in de door u gewenste lengte.

Vergeet tijdens uw verblijf niet een bezoekje te maken aan bijvoorbeeld het Nationaal Oorlogsmuseum (in Overloon), de Kasteeltuinen (in Arcen), Welnessboot (in Mill) of één van de kastelen (bijvoorbeeld Helmond), maar ook steden als Nijmegen, Venlo, Eindhoven, Den Bosch zijn zeker de moeite waard. 

Lees hier meer over de omgeving

ComfortTijdens uw vakantie wilt u natuurlijk alle comfort. U kunt daarom kiezen uit basis- of comfortplaatsen die gelegen zijn in rustige laantjes of op een gezellig kampeerveldje. Daarnaast kunt u kiezen uit een plaats van 100 of 150 m2. Wilt u een grotere plaats, een eigen watertappunt en/of 16 ampere stroom? Kies dan voor de heerlijke plaatsen van 150 m2. Dagelijks kunt u gebruik maken van één van de twee verwarmde sanitairgebouwen waarbij u zelf bepaalt hoe lang u doucht, maar kunt u ook uw eigen gewenste temperatuur van het water instellen. De ochtend beginnen met het trekken van een baantje in het verwarmde zwembad? Vervolgens genieten van de heerlijke croissantjes? En daarna op pad met de fiets of te voet? Het is allemaal mogelijk!

Bekijk hier onze kampeerplaatsen

Aantrekkelijke arrangementenBuiten de vakantieperiodes hebben wij, speciaal voor onze 50+-ers, aantrekkelijke arrangementen samengesteld. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

Weekend- en weekarrangementen: met z'n tweeën er een weekend (vrijdag t/m maandag) of week (aankomst- en vertrekdag zelf in te vullen) op uit. Samen is dit al mogelijk vanaf
€ 73,50 per weekend of vanaf slechts € 175,- voor een hele week! Deze aantrekkelijke weekend- en weekarrangementen zijn te boeken van 31 maart t/m 21 april, 07 mei t/m 17 mei, 30 mei t/m 08 juli en 26 augustus t/m 01 oktober 2023.

*Ook kunt u voordelig kamperen met de ACSI-card. U betaalt slechts € 21,- per nacht (exclusief toeristenbelasting, inclusief 4 ampère elektra) op vertoon van deze kaart. Deze kaart is tijdens de volgende periode inwisselbaar: 31 maart t/m 17 mei, 22 mei t/m 26 mei, 30 mei t/m 08 juli en 26 augustus t/m 01 oktober 2023.

*Diverse maandarrangementen in de maanden april, juni en september; vanaf € 280,-!

Natuurlijk zijn er ook tijdens vakantieperiodes diverse aantrekkelijke arrangementen om er samen met uw kleinkinderen op uit te trekken. Wat dacht u van een meivakantie (vanaf
€ 225,-) of het vroeg- / laatzomerarrangement van 08 juli t/m 15 juli of van 19 augustus t/m 26 augutustus vanaf € 270,-

Wij laten u graag (de mooie omgeving van) Sint Anthonis ontdekken. Graag tot ziens!